0 oy
328 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,362 puan) tarafından
Burada da cok duydum ismini genel.olarak yasmin ve yazz öneriliyor ama eczaneden alicm yan etkisi en az olan hangisi bende genelde adet kesiyordu o yüzden kullanan arkadasalara soruyrm 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yasmin çok iyi . Ben kullandım bir yan etkisi olmadı ablamda kullanıyor eltimde yani bir yan etki yok ve genelde iyi yönde hep yorumları
(1,362 puan) tarafından
Daha önce tedavi icin kullanmstm ama adet kesmisti benim ama
-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Yasmin en iyisi canım 
(1,362 puan) tarafından
Daha önce tedavi icin kullanmstm ama adetimi  kesmisti
0 oy
(868 puan) tarafından
ben çok alerjik ve hassas biriyim ama yasminde hic belirti olmadi korumasi da iyi
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Ben şuan yazz kullanıyorum açıkçası çok memnunum . Bir etki göstermedi . Çok araştırdım en iyisi buymuş .
(4,649 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı nasıl kullanılıyor hiç kullanmadım yardımcı olur musun
(1,841 puan) tarafından
Tabii canım . Özelden yazıyım
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Yasmin tavsiye ederim. Doktorum bana ben yazz kullaniyorum ama surekli nöbetteyim. Ilaci alcagim vakitlerde bazen uyuyor oluyorum bazen hastam oluyor yogun oldugum icin yazz kullaniyorum. Duzenli unutmadan saati saatine alabileceğim bir durumum olsa yasmin kullanirim demisti. Onun tavsiyesiyle bende yasmin kullanmıştım. Baya zayiflatti sivilcelerim gitmişti. 
(1,362 puan) tarafından
Daha once bekarken tedavi icin kullanmstm yasmini ama adetimi kesmisti benim ya
(3,255 puan) tarafından
Herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Bende kullandığımda doktor kilo alirsan gel demisti. Genelde sikayet buymuş. Bende tam tersi kilo verdirdi sivilcelerimi kuruttu. Adetimi duzene soktu.tek kotu yani bulanti yapiyordu bende
0 oy
tarafından
Ben yasmin kullanıyorum. Bekarkende  adet düzensizligim sebebiyle kullanıyordum. Bildiğim bir ilac olduğu için onu tercih ettim bana bir yan etkisi yok sadece ilk adetimde kanamam kesilmedi bir türlü bayaa uzun sürdü 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylsbaby (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Laleozsy (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
29 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,329 soru

24,043,100 cevap

329,241 kullanıcı

...