0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin ayağı patlamış kızlar bildiğiniz delinmiş kapkara olmuş orası bütün gün postal giymekten doktora da ikna edemiyorum birşey yok diyor ne yapsam ne sürsem iyi gelir içim gidiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay geçmiş olsun buse. Alt tarafı mi ? İlk kez duydum nasıl oluyor
tarafından
Altı Helena ya bildiğin delik açılmış kapkara morarmış bütün ayakta durup bot giymekten doktora da gitmiyor of
tarafından
Ya nasıl gitmez tehlikeli Allah korusun mikrop filan kapar açıksa. İkna et kesinlikle gitsin
tarafından
Bakalım canım akşama alıp gidceem acile bizimkine doktor dme de ne dersen de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm bilgim yok post yukarı çıksın ❤️ 
tarafından
Sağol canım benim ❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(5,788 puan) tarafından
Kuzum delikli yaraysa mutlaka doktora gidin. Bir de şeker değerlerine mutlaka baktırın.
tarafından
Kuzum postal giymekten oldu sanırım şekerden olur mu
(5,788 puan) tarafından
Delikli yara ise şekerden olma ihtimali yüksek.
tarafından
Tahlil versin bari canım sagol
(5,788 puan) tarafından
Versin kuzum,çok geçmiş olsun.
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Asker Nada polis galiba cnm meslek hastaligi bildigin Ben bir suru krem denedim iyi gelmedi birds mantar vardi esimde en son Almanyadan bir krem getittirdik o iyi geldi bide kina iyi geliyor cnm
(1,764 puan) tarafından
Ayaklarina kina sur kuzum benim esimde asker neler cektik neler birde devletin verdigi postallar hic iyi degil onlar yapiyor zaten
tarafından
Canım kendi aldı devletinkileri beğenmiyor diye ama yine oldu bütün ayakları maf oluyor Rabbim hepsini korusun kınayı denicem çok çok sağol
(1,764 puan) tarafından
Esimin ayak derileri yoktu resmen hem mantardan hem surekli bot icinde durmaktan bir suru sey denedik gecmedi 6 aye boyunca 2 haftada bir ayaklarini kinaladim canm ilk basga kuruttu ayagini sonra yaralari kapandi snra da bir daha mantar olmaskn dye bir sure mantar kremi kullandik bot zaten askeriyenin botunu hic kullanmiyor parasiyla aliyor demekki aldigi iyi degil deyip baska bir bot aldik sukur 1.5 senedir olmadi
(1,764 puan) tarafından
Botunuda degistirsin cnm benim esimde parasiyla almistj ama demekki iyi degil deyip baska birtane aldi ondan snrada olmadi cok pahali askerihe botlari benim esim gecen send 600 tl ye aldi ama sukur ki antibakteriyel enfeksiyon yapmiyor
tarafından
Ah canım parasıni da geçtim artık inan ilk defa oldu bu aralar askerleri eğitime soktular çok yoruluyorum diyordu akşam da geldi ayağı patlamış acıyorum artık yaz kış ayakları botlarin icindeler kınayı denim canım bakalım inşallah kapanır
0 oy
tarafından
geçmiş olsun canım. onu bilmem de çatlaklar olunca vazelin sürer annem çorap giyer öyle nemlendirir bi kaç güne geçer. ama baya derin çatlaklar yani. öyle bildiğimiz göbek çatlak değil yani. bi onu dene sürekli özellikle akşamları. ama bence bi Dr. gitse çok daha iyi olacak.
tarafından
Kuzum bildiğin delinmiş adamin ayağı ya çok sağol  vazelin de denim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 193 göst.
0 oy
5 cevap 90 göst.
8 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 94 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (951 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,522 soru

24,184,723 cevap

336,541 kullanıcı

...