0 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Süpraaayyyyyyzzzzzzzzz :D

Gebelik testi vermeye gittim sağlik ocağına. :D büyük oğlum 3 kucuk oğlum 8 aylık.  Artık bu da olursa evde honi ile gezerim :D:D

Geçen ay 19 nda adet oldum.  Az oldum. Ondan sonra tekrar oldum.24 nde. Bu ay daha hic olmadım.  :D kan verdim. Yarın belli olacak sonuçlar :D hakkımızda hayırlisi :D

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap

Haaa bu ay 9lmadin emosum demekki bende bu ay iki kez oldum anladimm yaaaa Eminem geoecegi varsa geliyor... :) Hayırlısını nasip etsin mevlam 

Ben ilk kızımdan sonraa aaaaayyy kendimi iki çocuklu düşünmüyorum dedim ikinci oldu... 3. Allah korusun dedim 1 sene sonra 3.. geldi :)) artık bişey demiyorum:))))))) gerçi ben baglatt8m ama 100 de bir ihtimal ya hani oda durur durur beni bulur... Neyse bişe demiyorum !!!! :-)

Allah herşeyin hayırlısı versin. Kız ablası baksana ama iyiki de olmuş yaaa Behlül um benim

tarafından
Ayyy kurban olur ona teyzesiiiii ♡♡♡♡ olacaksa da böyle guzel olsun kuzum ♡♡♡ allahım esirgesin tü tü tü.  Bir bulussak onu hoşarlayarak sevecem:D
(54,207 puan) tarafından
tam Behlül ya masallah❤️❤️
tarafından
❣️❣️❣️ teşekkür ederim bacılar.
Giz iminrme dezzesi şimdi şimdi bek dadlandi tam minciklanacak.
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Başlık kısmındaki Allah'u Teâlâ kısmını doğru yazarsan sevinirim canım Allah küçük harfle yazılmaz
tarafından
Niye küçük olunca allahı küçümsüyor muyum hâşa. Alakası yok cnm
tarafından
Ne demek alakası yok bir kere Allah özel kelime okul da bile özel.kelimeler büyük harfle yazılır diye öğretildi şehir isimleri insan isimleri gibi ve bence Allah kelimesinin ne kadar özel olduğunu da biliyirsundur
0 oy
tarafından
Hahah sen kaşındın ama kabul et :D
tarafından
Öyle oldu valla canan :D
0 oy
(30,264 puan) tarafından

Bnce sen hazırsın 3. Ye :)

(45,024 puan) tarafından
Ayşe 6/7 aylık olsun hiç bekleme sjsjsj
(30,264 puan) tarafından
Aynen aynen yap bitane daha
tarafından
|:D ayranı yok içmeye sjsjsjsj

Ya bence 4 ideal.
2 kız 2 oğlan :D
 Bnm hiç bacım yok abimin de hiç erkek kardeşi yok mesela.
Keşke  olsaydı :D
(45,024 puan) tarafından
Maaaalesef iki kız iki oğlan diye cinsiyet belirlenmiyo işte sjsjsj benncee az çocuk az dert mirve bı kızın bı oğlun var tertemiz büyüt  rahatla gez toz napcan 3 ü 4 ü öle kolay değil çocuk valla yaa her birinde ayrı cokuyon
(30,264 puan) tarafından
Dirya sana katılıyorum Merve sanada katılıyorum ama gel gör ki bu devir zor devir onun için çocuk zor.
İki ideal.
 3 sene sonra fln ikinciyi düşünürüm belki erkenden çok zor olur .
Bacı çok güzel birşey Merve haklısın valla iki ablam var herşey bir yana onlar bir yana.
Ama işte eski zaman yok.
0 oy
tarafından
Neyle korunuyordun diyecem cekilmeyle diyecen diye düşünüyorum :))) Allah hayırlısini versin suan bende de 21 aylık ve 8 aylık iki bebe var 3. Olursa huni de kurtarmaz beni.
tarafından
He valla çekilme ile korunuyoruz :D
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Ayy birde guluyon yaaa ben olsam ağlamaktan geberirdim:D

tarafından
Allahım vermiş napayım cnm bu saatten sonra :D
(45,024 puan) tarafından
Benim de iki tane üçüncüsü nu asla konduramiyorum dua ediyorum Allah'ım bida nasip etme yerime olmayanlara ver diyorum zaman kötü geçinmek kolay değil bir kızım bir oğlum var yeter napicam onları buyutup rahat etmek istiyorum bende artık
0 oy
(4,716 puan) tarafından

Enerjine hayranım ahshsjs ben olsam oturup ağlardım galiba :D Tabii sende haklısın artık yapacak bir şey yok. Kısmet, Hayırlısı. :D

tarafından
Aynen kuzum napayım rabbim vermiş :)
0 oy
tarafından
Hunilerimden birini seninle paylaşabilirim çok paylaşımcı insanımdır "D vsjakajkajajs bende de üç tane iki kız bir oğlan 
tarafından
Maşallah cnm Allah bağışlasın:-)))))) +++++
tarafından
Amin cümlemizin evladını inşallah canım benim ")
0 oy
(163,573 puan) tarafından
aaahh askim papatyaaaammm sendemi geliyon aramiza haaahhh geliyonmuuji ☺☺☺☺
tarafından
Dur cicemmm daha kesin bişi yok :) :):)
0 oy
(639 puan) tarafından
Varsa yapacak bi şey yok ucu birden buyur gider ama huni şart kesinlikle
tarafından
Dimi ahahahahah :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 917 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
6 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 562 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,524 soru

24,184,755 cevap

336,544 kullanıcı

...