Merhaba arkadaşlar. Oğluma 1 yaş doğumgünü yapmak istiyorum ama abartılı bisey olsun istemiyorum. Hem şık, asil duracak hemde abartı olmayacak bi tavsiyeniz var mı? Diş buğdayında büyük yaptım zaten görseli ekliyorum. Onun gibi olmasın istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Ilk yaşı oldugu içinde anı kalacak fotoğraf olmalı. Şimdiden teşekkür ederim yorum yapanlara
Böyle bir şey yapabilirsin canım
iş
Ben oğluma pasta parçalama varya onu yapmıştım kimseyi de çağırmamıştım ben oğlum ve eşim. Yerde 10 15 balon duvarda da 1 rakamı yazan balon ve iyiki doğdun yazılı balonlar varya onları şişirip astım. Zaten 1 yaş daha bebek abaryıua gerek yok kendisi bişey anlamıyor sadece kalabalıkta huzursuz olacak. Amacım anı kalsın ve oğlum eğlensin pasta patlatmaya uygun Bir pasta yaptırdım getirip önüne koydu Bi güzel oynadı elleriyle ohh ağzına burnuna her tarafına süre süre yedi yemekten çok oynadı. Ardından üstünü başını temizleyip birde dışarı çıktık avm ye götürdük parkta olabilir keyif alabileceği Bi ortam olsun bizim kış olduğu için avm de üşümez diye oraya gittik. Herşeyi de gündüz yaptım. Foto felan çektik güzeldi yani. Tavsiyem bu olur
Ben 2 yaş doğum gününü bu şekilde yaptım canım
1,493,043 soru
24,395,329 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın