0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
bir islem yapacağız çocuğumun MHRS hesabı Lazım 7 8 yaşında onu nasıl yapa bilirim not kendi hesabımdan gire biliyorum onun bilgilerine ama bana onun şahsi MHRS hesabı Lazım nasıl oluştura biliriz

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bildiğim kadarıyla 18 yaşından küçük olanlar anne babaya tabiler yani ayrı hesap olmaz 
(113 puan) tarafından
Olıyo canım bnm kızlarmında var
(2,136 puan) tarafından
Yok canım 2 aylık bebegiminde 5 yaşındaki kızımın da MHRS hesabı var açılıyor yani.
(113 puan) tarafından
Tam işte oluyor
-Reklam-
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ben kendi hesabımdan onn hesabına girp öyle randevu alıyorum dedğinz gbi de oluyo muymş ilk defa duydmda
0 oy
tarafından
Açabilirsiniz ,ben iki çocuğuma da actim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
E nabizdan canim. Çocuklar profiline geçip eşinde onay verince ozaman çocuklar icinde sıra alabiliyosunuz. 
(102 puan) tarafından
nasıl oluyor
(7,483 puan) tarafından
E nabız varmi canim orda çocukların bolumu var sağ üst kosedemi neydi boyle cocuk emojisi gibi bise var ona tikliyosun. Ebeveyn onayı istiyor  babasına onaylayınca. Ikinizde kendi  profilinizden cocuk profiline geçebilirsiniz.
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım üye olur gibi hesap açacaksın bebeğin tcsiyle 
0 oy
tarafından
E devletten e nabiza girip ekliyosun kendine kendi hesabından çocuk bölümüne girip ordan aliyosun 18 yaş altına ayrı hesap olmuyo cnm
0 oy
(964 puan) tarafından
Canm kendi hesabından yetkili olduklarıma bak ordan çocuklarının adı çıkıyor girip alabilirsin
0 oy
(113 puan) tarafından
Tcsi ile üye oluyosun
0 oy
(113 puan) tarafından
Tcsi ile üye oluyosun canım
0 oy
(121 puan) tarafından
Tcsi ile alabilirsin şifre oluşturup benim 2bucuk yaşında oğlumun var MHRS e nabizsa ona olmuyor
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ben kendi hesabıma giriyorum üst tarafta  kızımın  adına  olan  yer  war oraya  basıp  kızımın  kendine  ait  olan hesabına  giriyorum bütün randevilarini  ordan  alıyorum  devlet hastanerinden 
0 oy
tarafından
Benim oğlan 6 aylık ben açtım bebeğime ❤️ kendi hesabindan çıkış yap üye ol de ve bebeğinin bilgilerini gir cnm ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 337 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Umudayolculukkk (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
14 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SvFt (4,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,475,073 soru

24,148,900 cevap

334,813 kullanıcı

...