0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Benim camasir asarken hep ayni boyutta olacak yoksa Rahat edemem

28 Cevaplar

0 oy
(1,562 puan) tarafından
Eşyalar eğri olmayacak düz kalack simetri hastalığından bı tik altı  halı koltuk çerçeve vs

bı iş yaparken elim kuru olacak yemek hazırlarken falan elimi elli kere yıkar kurularim gece duşa girmeden yatamam yemek yerken ekmek ters duruyorsa kimin önünde olursa olsun uzanır düzeltirim eşin buna alıştı artık dışarda faln yemek yerken hemen düzeltir evde de sen şimdi uzanmaya çalışırsın der bide 
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Oo evde takmadığım şey yok bardaklar kıyafetler hep ütülü katlı olacak tüp silinmeden asla uyku yok ve yıkadıklarım yerine yerleşecek başka konularda bağırılınca çıldırıyorum karşımdaki kim olsa bana bağırısa karşılık veririm 
0 oy
(702 puan) tarafından
Carsaf yastık kılıfı koltuk örtüsü sofra bezi her uc gunde yıkarım , lavobaya girip cikanca çorabimi değiştiririm keza ev terligimide iki gunde yikarim ama camlari silmeye asla yokum hic hazetmem :)) 
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Mutfak dolabima islak elle dokunulmasini sevmem hemen silerim odayi hergun süpürurum en ufak şey gözüme batar evin geneli düzenli olmali 
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Bende de marketten aldığım kavanozlarin etiketinı sökme takıntısı var sinir oluyorum nedense altındaki etikete 
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Bir işi yapıyorsam tek ben yapacam başka kişi karışınca sinir oluyorum bide paraları dizerken Atatürk olan kısım hep aynı yönde olacak 
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Bebeğim olduktan sonra takıntım kalmadı işim bitsin bir an önce dinleneyim diye bakıyorum 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 917 göst.
21 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 666 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 982 göst.

Kategoriler

1,467,963 soru

24,051,454 cevap

329,686 kullanıcı

...