0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Vghkkkicxdssghjk

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Anlat unuttum de eşim kaldırmış yukarılara koymuş görmedim de tabakada istersen bir kek koyabilirsin özür amaçlı bende olsam utanırdım valla:D

1 yıldır karşı komşum bana bardağımı geri vercek bende hiç sesimi çıkarmıyorum:D

(792 puan) tarafından
Ay valla çok ayıp oldu Allah bilir ne düşünmüştür kadın bugün bişey yapıp götüreyim işten dönünce anlatayım bari. Senin komsununda benim olay gibi olmuştur muhtemelen :D
tarafından
Kötü düşünmemiştir bence çalışıyor unutuyor insalık hali olur böyle şeyler :)

Hahaha aynen öyle valla olsun kalsın onda ne olcak artık  :)
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Banada biri aşure getirmisti hamileyken hafızam da kuvvetli degil kimdi görsem tanimam... Evini de bilmiyorum tabaga gözüm gibi bakiyorum ama gelio almadi bnde veremedim bi kac iisiye sordum bizim degil dediker bilmiyorlar da kaldi öyle... :(1 seneyi geciyo inan gelse alsa inan hic ayiplamam hakli... 

Sende tatki koy gönder cnm dersin böyle böyle diye
(792 puan) tarafından
İyi bari yanlız degismisim :) aynen bugün bişey yapıp gotureyim artık
(7,786 puan) tarafından
Sen en azindan kimin oldugunu biliyon ben onu da bilmiyorum keske bnm tabağım onda kalsaydi da onunki kalmasaydi...
0 oy
(663 puan) tarafından
Kusura bakma eşim kaldırmış bende farketmedim desen hiçbir sorun olmaz 
(792 puan) tarafından
Tamamdır bugün goturcem mutlaka
0 oy
tarafından

Eşim bizim tabağımız zannedip dolaba kaldırmış kusura bakmayın de kek yada Poğaça yap götür 

(792 puan) tarafından
Bugün yapip gidicem mutlaka
0 oy
(8,171 puan) tarafından

Ay kesin ver. Ben de 2 yıldır komşum bana kasemi verecek diye bekliyorum :D

tarafından
Hahahahahahahah
(792 puan) tarafından
Hahahha kırdı heralde :D
(8,171 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ben yine de beklemedeyim :)
0 oy
tarafından
Kusura bakmayın tabağınızı bende olduğunu unutmuşum de yani utanacak bir şey yok bunda ben de genelde boş vermem tabakları bir tatlı yapar koyarım mesela hatta bugün gene aynı şeyi yapacağım bende de tabak var tatlı yapıp koyacağım getireceğim uzun süre yapmadığım zaman da tabaklarını götürdüğümde de şey diyorum kusura bakmayın vallahi bir süredir tembel olmuşum tatlıya ara vermiştim yeni yaptım getiriyorum falan gülüyoruz öyle. Bende yeniyim yeni yeni bir iki defa oldu kahveye çağırdım samimi olmak adına :) dhdh
(792 puan) tarafından
Her gördüğümde derim gelin bi gün diye de kadın calisiyo düğün falan yaptılar ben hamileydim derken bi türlü olmadı o arada tabakta arada kaynadı :D bugün götüreyim mutlaka
tarafından
E götür artık hsjdhxdh

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,541 soru

24,170,945 cevap

335,850 kullanıcı

...