0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (1,800 puan) tarafından
11 aylık kızım öyle bir öksürüyor koca insan gibi ciğeri sökülecek sanki :(( 

Bende öyleyimmmmm suannn burun tıkalı ikimizinde kızımın hiriltisi da var ne yapsam geçer 

Aferin şurup verdim sabah birde dün akşam 

Hastaneye götürsem daha mı rahat eder yoksa evde uyguladığıniz yöntemler varmı ? 

5 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Iburamin  zero varmi canim verseydin biraz. Cok gecmis olsun. Bi saglik ocağına götüreydin canim en azindan sırtını dinler ona göre ilaç verir yada başka doktora götur der. Onun dışında  duş aldırır sanda açılır burnu. Içerse ıhlamur verebilirsin. 
(1,800 puan) tarafından
Evde yok ama eğer iyi geliyorsa iburamin aldiririm canm hiç olmadı bende o da gideceğiz mebcur hastaneue kendime bakamiyorum şuan onunla ilgilenirken de zorlanıyorum ikimizin aynı anda olması kötü oldu
(7,483 puan) tarafından
Zaten gidersen hastanede yazar canim. Biz grip olunca aile hekimi onu yazar çay kaşığının ucuyla ver der. Sende muaneye  olup  yazdir. Hem saglik ocağında ikinizde muayene olursunuz. Zor oluyor bebekle grip olmak bizde atlattık  geçenlerde. Allah yardimciniz olsun canim
(1,800 puan) tarafından
Aminn cnm Allah razı olsun ♥️
(7,483 puan) tarafından
Sendende canim❤
Bide surekli burnunu temizle canim. Yatarkende baş ucuna kuru soğani bol ikiye varsa karanfil  batir nefesine iyi gelir canim. Karanfil yoksa bile sade soğan bile iyi oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebegıne uygun olurmu bılmen ama ben olsam verırım Kendımde içiyorum

Bir adet Limon sık 

Bal koy sıcak su koy karıştır iç iyi gelyor 
(1,800 puan) tarafından
1 yaşından önce Bal verilmiyor canm alerjik birşey olduğu için sağol yinede
tarafından
Sadece bebegın için söylemedim Kendıne de yapabılırsın
(1,800 puan) tarafından
Aynen cnm kendime yaparım ♥️
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnce götür bnde kizimi gec goturdum bronsit olmuş :/
(1,800 puan) tarafından
Ayyy canm geçmiş olsun :( mecbur gideceğiz canm bende iyi değilim çünkü :(
(5,268 puan) tarafından
Saol canm bnde hastaydim kizimda bir hafta oldu daha yeni iyi olmaya basladik
(1,800 puan) tarafından
Havalar bianda değişti ondan heralde :(
(5,268 puan) tarafından
Evet galiba canm gecmek bilmiyor
0 oy
(8,271 puan) tarafından
Kesinlikle sağlık ocağına git. Orada iyice bakar doktor. Kızıma iburamin zero diye bir ilaç verdi bana da iburamin c verdi. Serumla onun burnunu da temizliyorum kendi burnuna da iliadin fısfıs sıkıyorum
(1,800 puan) tarafından
Öyle yapayım cnm götüreyim daha kotu olmadan
(8,271 puan) tarafından
Aynen dikkat edin kendinize bol sıvı tüket canım bebeğini de emziriyorsan bol bol emzir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 276 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
6 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde irmikmoms (461 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 366 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cigdemasya (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,858 soru

24,421,082 cevap

351,579 kullanıcı

...