0 oy
1,425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bende eşimde orta şeker herseyi kıskanmayız yerine göre oda bende napacagımızı biliriz:kissing:

Kuzenim var eşi müsteri hizmetlerinde bi bayan calısandan yardım aldıgı için eve almiyormuş adımı 3 gundur annesigilde yatiyormus adam :wassat:

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fazla geldi bu bana gereksiz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende kıskancım ama yerine göre, eşim aşırının aşırısı elinden gelse beni odaya kitlicek kimse görmesin diye, aşağı inerken asla tayta felan izin vermez, mesela kırmızı rengi çok severim açık tenliyim diye banada çok yakışır ama eşim giydirmez güzel olacam diye:D

0 oy
(7,827 puan) tarafından
O kdrıda abartı yani eşimde bende dozundayızdır hani Türk kadını eşim aldatmaz yapmaz der ya bizimkisi o hesp geçmiş hayatında o da bende başkaları tarafından aldatılmışız o yüzdn baştan hep konuştk bn eminim eşim aldatmaz bnde aldatmam herşeyimiz ortadadır birbirimize büyük güven verdik o yüzden kısıtlamayız birbirimizi eşimin arkadaş çevreside çok efendidir kadının yanında nasıl konuşulacağını bilirler eşimde bnde birbirimizden izin alırız ama saygıdan ötürü tüm arkadaşlarıda eşlerinden izin alır kmse kmseyede kılıbık demez
0 oy
tarafından
Bende kıskancım hatta bazen eşim sınır etmeye çalışır gözüm doner kıskançlıktan ama kısıtlamam asla arkadaşlarıyla akşam çıkar dolaşır telefonun açık olsun yeter derim oda her aradığımda hemen acar oda çok kıskanç ama belli etmez bir kere annesi gilin kuşu var boynuma kondu kuşu kesecekti ama şuraya buraya gidemezsin demez gezmemi dolasmami oda ister kıskançlık apayrı kısıtlamak ayrı bence bir kuşu çok sıkarsan ölür gevşek bırakırsan kaçar demişler ne bunaltacaksin nede çok serbest bırakıp evi karısı olduğunu unutturacaksin ortası olacak kuzeniniz baya abartmis 
0 oy
(388 puan) tarafından
Yerine gore ikimizde herseyi kiskanmayiz gereksiz bi durum bence
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Valla bende kıskancım eşim benden daha fazla kıskanç ama o boyutta biseyimiz olmadı hiç eve almama  gibi. O daha çok şüpheye giriyo zaten .
0 oy
(54,019 puan) tarafından
ikimizde.kiskanc degiliz 
0 oy
tarafından
Eşim herşeyi kıskanır sosyal medya kullanmama izin vermez 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Yerine göre kıskanırım eşim biraz kıskanç 
0 oy
tarafından
Yani bende kıskancım ama eşim bir tık fazla kıskanç :/
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Bende kıskancım ama arkadaslarından kıskanıyorum birtek adam arkadaslarının yanına gidince evi unutuyo resmen ama onada hak veriyorum yurtdışında gemide calışıyor ve dışarı cıkmaları yasak 4 aya yakın calısıyor ve gemiden dışarı cıkmaları yasak izinleri de 25 gün buraya gelince de haliyle geziyo ama bana geliyolar bu defa bazen akşam 10 gibi kaynımla çıkıyolar eve gelmesi gece 3 4 oluyo kapıyı acmıyorum diye kaynımla geliyo yine acmıyorum 1 saate yakın bekletiyorum kapıda kapıya sert vurmaya baslayonca olay cıkmasın diye acıyorum mecburen surat asıp odaya geciyorum odanın kapısını kitliyorum  bi bakıyorum özürler başlıyo yüz vermiyorum 2 3 gün gittikleri yerleri neler yaptıklarını da biliyorum aslında ama yinede kıskanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,393 göst.
15 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gencannee (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 689 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,481 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,322 göst.