0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (1,788 puan) tarafından
Sorun kocam... Son bir aydır doğru düzgün yaklaşmıyor bana. Ya normalde gayet iyidik muhabbetimiz vardı uyurken sarılmamız vardı düzenli bi ilişkimiz vardı ama son bir aydır aşırı soğuk geliyo bana. Yine sarılıp öper ama o samimiyeti hissetmiyorum resmen iki haftada bir yaklaşır oldu. (özel anlamda) yani bişey var desem telefon hep ortada yaparsa yakalanacak bi tip yalan söylemeyi beceremez anında yakalarım ve yaparsa asla durmam bunu çok iyi bilir. Neden böyle yapıyodur kafamda bir sürü hikaye dönüyor artık bende uzaklaştım aynı yatakta uyumak bile istemiyorum kalktım yanından başka odada uyuyorum yaklaşmaya çalıştı bende soğukluk hissettim o yüzden geri itip çıktım yataktan. Eski sıcaklığımz yok sonumuz kötüye gidiyor galiba

6 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Canım al karşına belki bir derdi vardır iş yerinde sorunları vardır belki neyin var hayatım de bisey yok derse bende mi sorun var ben mi istemeden bişey yaptım beni eskisi  sevmiyor musun yoksa de dökülür zaten sende uzak durma iyice uzar bu soğukluk tavsiyem bunlar canım
(1,788 puan) tarafından
Sordum geçen gün, yoruluyorum dedi ama bu cevap beni tatmin etmedi sanki başka biseyler var ama ne olduğunu çözemiyorum
(1,635 puan) tarafından
O zaman en iyi yol gözlem canım ona belli etmeden gözlemle bişey yaptığindan değil hemen öyle şeyler de düşünme belki gerçekten yoruluyordur zamanla geçer
(1,788 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum hissettirmeden kontrol ediyorum herşeyi bakalım inşallah düzelir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Otur.karsina konuş cnm  bazn bende ilskiden kaçıyorum.istemedgmden degl yorgunluktan tam otrcam.dyorm.kahve iccem gece 1 oluyor gne yatıyorum bı bkiyorum eşime dyorum.uyucm dye cnku ise erkn gdyor kalkamyz dye yanasmyorm.ama yorgunluktan istemegmden dgl
(1,788 puan) tarafından
Eşim zaten çok koşturan biri yoruluyor biliyorum ama eskidende yorgunluk vardı ona rağmen böyle soğukluk olmadı aramızda ilk kez yaşıyorum bu durumu o yüzden içime dert oldu başka bişey mi var diye
tarafından
Yanndann kalknca bsy dmediiii mi eşin noldu dye?
(1,788 puan) tarafından
Kolumdan tuttu sakın gidip odada yatma bekliyorum dedi bende lavaboya gidicem diyip kaçtım hemen şimdi kitledim kapıyı ayrı uyucam. Çünkü asla tahammül edemiyorum aynı yatakta yabancı gibi olmaya o yüzden ayrı yatiyim kafam rahat olsun diyorum. Doğru değil ama maalesef yapım böyle
tarafından
Yptgn kotu olmuş yatak ayırmak DHA çok sogukluk getirir.o kadr kavgali olrm yatak ayrmam  koti olmuş ve günah Allah katında da bnce bsey olmasa.ble sarılarak uyymalsn
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Stresli bir dönemden mi geçiyor eşin 
(1,788 puan) tarafından
Oda öyle söyledi iki iş yapıyor yoruluyorum dedi ama önceden de böyleydi ona rağmen ilgiden bunalmıştım şimdi böyle olunca aklıma kötü şeyler gelmeye başladı
(4,687 puan) tarafından
Stresliyken erkekler zamanla ilişki akıllarından uçup gider
(1,788 puan) tarafından
İnşallah öyledir daha büyük bi sorun çıkmasında stres gelip geçer
0 oy
(762 puan) tarafından
Tatlım kuruntu yapma ne olursa olsun yatagın dan da cıkma sırtını dön ama çıkma erkekler sevmez boyle seylerı alalh korusun yoruluyor olabılır erkek bunyesi çok farklı çalısıyor bızz sanıyoruz ki onlar hep istekli ama degıl ler heleki yorgunluk olunca hıc yapası gelmez yaklaşması gelmez.  Etrafa o kadar cok sey duyuyoruz artık şüpheleniyorum herseyden ama korkma ınsallah bırsey yok. 
(1,788 puan) tarafından
Bende çok şey duyduğum için artık içime kurt düştü kötü bişey mi var acaba diye. Bakalım nereye kadar böyle gidecek bekliyorum
(762 puan) tarafından
Sende uzak durma bos yere eşinden vardır sana anlatamadığı bir sıkıntısı sen onu yumusatmaya çalıs
tarafından
Ben yorgun olunca tek hayl ettgm.yataga yatp uyumak yrm dip bucak tmzlge baslcam.kis.temzlgine dyorummki  keşke bitms olsada yatağa yatsam gözüm kesmyor ben ypmasam.km.ypck
0 oy
tarafından
Bence sende soguk davranarak sıkıntı yaratma. Olabilir insan her gun aynı enerjide olamıyor. 
0 oy
tarafından
Ee canım zaten soğuk diyosun kendinden daha da soğusun diye uzaklastiriyosun..bir sorunu sıkıntısı var belli ki..bu şekilde.cozulmez ki..al karşına.konus..yada değişik farklı bisiyler bulun oyun oynayın .rutini değiştirin..film izleyin bilemicem işte .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 341 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 276 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deryavn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 325 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.