0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar hamşleyim çatlağım olmasın önlem amaçlı almıştım. 1 aydır kullanıyorum. Ergenlikten kalma selülitlerim yok olmaya başladı çok şaşırdım :D her gün banyodan önce kuru fırçalama yapıyorum ardından duş alıyorum. Bir de duş jeli ile yıkandıktan sonra en son vücuduma bildiğimiz saç kremini sürüyorum. Selülitlerim yok olmaya başladı :D belki denemek isteyen olur fiyatı 60 mı neydi 

image

4 Cevaplar

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Gerçekten geçiriyor mu.

Benim doğumda çıktı gecermi acaba

tarafından
Benim ergenlikten kalma bacaklarımda ve belimin yanlarında vardı. Tamamen geçmedi ama eskiden bakınca direkt anlaşılıyordun1 aydır kullanıyorum şimdi bakınca fark edilmiyor. Tabii dikkatli bakınca yine görüyorum. Birde benim göbeğim çok genişledi kaşınıyor da ama hiç çatlamadı. Her gün kullanıyorum
tarafından
İnşallah sende de ile yarar
(30,110 puan) tarafından
Saç kremi nasıl normal kremmi
-Reklam-
0 oy
tarafından
At kılı firca dimi bu batiklarada birebir bunlar
(1,861 puan) tarafından
Düzenli kullanırım da adı ne bunun:)
tarafından
At kılı firca bebem
(1,861 puan) tarafından
Rosman ney giz site adı mj
tarafından
Askim rossman gratis gibi biyer
(1,861 puan) tarafından
Ah ah cahillik başa bels:)
0 oy
(1,331 puan) tarafından

Oha süper öğrendiğim iyi oldu rossman dan almışsın sanırım dimi ordan bakayım bende çok var selülit lazım bu bana :))))

0 oy
(1,841 puan) tarafından
Kesin geçirir mi ? Şimdi gidicem rossman önüne kapıda beklicem ona göree sksmdnx
tarafından
Benimkini geçirdi valla :) ama gerçekten bilmiyorum herkeste aynı şeyi yapar mı. Ama en azından ölü deriden arındırır
(1,841 puan) tarafından
Denicem mutlakaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 422 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,424 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 372 göst.
+1 oy
2 cevap 171 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 432 göst.

Kategoriler

1,470,430 soru

24,085,702 cevap

331,457 kullanıcı

...