0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (202 puan) tarafından
Kizlar 6 aylik oglum 1 aydir öksürüyor sicakta tutuyorum ama nafile gecmek bilmedi bide oksurunce balgam geliyor her seferinde yarin randevusu var hastaneye goturmemein sebebi randevu bulamiyodik yoktu hic bir sekilde bu randevuyuda 1 ay oncesinde almistik bildigimiz özel hastanelerde yoktu ve hic bir bilgimizde yoktu

4 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Bu mevsimde kalici öksürük astim bronsit yada zatuurr cesitleei sebebiyle olur genelde bu mevsim alerijiyi azdiriyor.
(202 puan) tarafından
Ablamin kizindan bulasti aslinda gripti ogluma yaklasti oglum grip olduktan sonra öksürdü
(42 puan) tarafından
Ah keşke uzak durabilseydi yazik yavrumya ufak daha antibiyotik verirler . Bize 4 aylikken verildi cay kasigi olcusuyle verildi
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından
İhmal etmeyin sakın hemen götürün gerekirse göğüs doktoruna çünkü çocuk doktorları pek astım bronşit ile ilgili bişey demezler
(202 puan) tarafından
Cocuk cerrahina aldik randevu
0 oy
tarafından
1 ay çok uzun birsure. Randevu almasan bile acilden girip ciğer röntgeni bile çektirebilirdiniz.Cok ihmal etmişsiniz. Bronşite çevirmis olabilir.
0 oy
(25 puan) tarafından
Yahu bu aciller niye var? Bir aydir çocuk bekler mi yazik günah.  Ilerlemesini mi beklediniz.  Nasil bi bilincsizlik.
(202 puan) tarafından
Ne diyosun sen yaaa laflarina dikkat et git baskasina çat

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 197 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 231 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mehtapdgrm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mehtapdgrm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.

Kategoriler

1,471,274 soru

24,096,455 cevap

332,103 kullanıcı