0 oy
302 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Normalde kızım oturma odasının kapısını açamaz kapalıydı o gün. Evde akşam tektim korkuyorum zaten tek kalınca o gün baktım mutfakta kapıya arkam dönükken arkamdan bir şey bacağıma yapıştı o an o kadar korktum ki evi üç harfliler bastı sandım ve o anki korkuyla arkamı dönemedim kızım hiç aklima gelmedi çünkü çok ses yapar demek uykusu gelmiş hiç ses çıkarmıyor bacağıma sarılırken bende malum şeyler sandım arkamı dönmemle tokatı basmam bir oldu. Çok üzüldüm kuzuma oda şok oldu ağladı dünde eşim olacak varlık otururken bir anda sırtımda sivrisinek görmüş vurdu sırtıma hiç beklemiyordum dönmemle tokatı basmam bir oldu oda şok oldu bende şok oldum. Bu neden oluyor refleks anında korkuyla birden kendimden habersiz tokat atmaya başladım o an korkudan hiç bir şey düşünemiyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuğunki kötü olmuşta kocandan yana refleksin devam etsin cnm☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Panik atak mi var acaba
tarafından
Korku falan yada birşeyden korktunmu
tarafından
Evet rüyamda çok korkutuyorlar beni
tarafından
Abla okusana kendini
0 oy
tarafından

Eşine değilde yavruna üzüldüm :'( kıyamam neye uğradığını şaşırmıştır

tarafından
Bende ona çok üzüldüm deme onu deme kaç gündür üzülüyorum
0 oy
tarafından
Bi psikolaga gtsene canm geçmiş olsn
tarafından
Sağol kuzum işimi bitireyim ondan sonra
0 oy
(11,583 puan) tarafından
Hadi eşin haketmis tokadı da kızına üzüldümm. Yeni mi basladi vesvese geliyosa evde  dua aç dinle
tarafından
Evet yeni başladı rüyamda korkutuyorlar ağzım hep uçuk kaç gündür
(11,583 puan) tarafından
Dua aç dinle bol bol dusunmemeye çalış abdestsiz kalmamaya dikkat et

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
6 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (7,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 320 göst.
0 oy
17 cevap 648 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Cicikiii (1,270 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 646 göst.
9 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,645 soru

24,186,656 cevap

336,673 kullanıcı

...