0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından

Kızlar kpss ye düzenli bir şekilde çalışmaya karar verdim. Lisansa gireceğim. Benim sıkıntı çektiğim dersler mat ve vatandaşlık. Bana youtubeden hoca önerebilir misiniz bu iki ders için. Mat ta çok kötüyüm mala anlatır gibi anlatacak bir hoca lazım :D

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim hocamı indir canım orda Mehmet Güneş var o güzel anlatıyor ben indirmiştim ama malesef çok baktım olmadı bakmaya
(5,372 puan) tarafından
Kız play store da uygulaması mı var bunun yine int mi olması gerek izlmek için buarada o tombik adam ramazan yetgin :D
(589 puan) tarafından
Tarihte celal hoca ve Kadir hoca favorim. Ramazan yetkinde sıkılıyorum ben :D
(5,372 puan) tarafından
Kadir kim kuzum ramazan iyidir ama çok masal gbi anlatıyo gereksiz şeyler var sonuçta sınava hazırlancaz vakit lazım ben hamza tatar dan dnlicem inşallah.. Celal hoca da bana pek şey gelmedi ya gırgır şamata gbi ciddi olamıyorum :D
(589 puan) tarafından
Kadir koç canım bizzat dershanede tarihin temelini bu hoca ile atmıştım.  Celal hoca yı izlemeyi çok seviyorum sıkılmıyorum hiç :D
tarafından
Evet canım uygulamasi var. Tabi internet lazım. Ama ben uygulamadan bakıyorum hangi konuyla alakaliyda zaten 1 2 3 .... Diye sıralanıyor konu vidyolari o yüzden ona bakıp üç dört tane her konuyu Ryt diye bı uygulama var irfan indirio bakıyorum yoksa net dayanmaz:))))
 Haaah evet ramazan Yetgin. Ya ben seviyorum o adamı güzel anlatıyor
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Benim hocamdan izle matematiği hoca çok iyi. Temelden alıyor ve gerçekten güzel anlatıyor. Eğitime gireceksen de isem yayıncılıktan izle
(589 puan) tarafından
İlyas güneş sorular üzerinden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
(2,493 puan) tarafından
Hayır konuyu da anlatıyor hatırlatıyor. En temelden alıyor onu dinliyorum ben
(589 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bakıcam
0 oy
(5,372 puan) tarafından

İlyas güneş ya da mala anlatır gibi olsun dersen:D fatih diye bi hoca vardı ya unuttum şuan ama o baya ayrıntılı anlatıyo mesela ben ilk onu dinliyeyim dedim çok sıktı 2 artı 2 4 eder gbi baya şey anlatıyo yani sıkıyo :D

(5,372 puan) tarafından
Dur bakim youtube dan canım senin için
(5,372 puan) tarafından
Fatih örs hoca webde buldum canım buna bi bak istersen
(589 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun <3
(5,372 puan) tarafından
Senden de kuzum ♥️
tarafından
Kız mala anlatmak ne demek:)))))) güldürdün beni yaaa. Aslında ordan başlamak lazım:)))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 573 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 11357 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,153 soru

24,120,897 cevap

333,466 kullanıcı

...