0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gözümde çok büyütüyorsun kızlar. Çok güzel geçti. 4 aylik bebegim. 15 dk da bitti. Küçükken yaptirin bence

9 Cevaplar

0 oy
(15,022 puan) tarafından
Allah'ım askerliğini de göstersin hayırlı evlatlar eylesin canım maşAllah ❤️
tarafından
Sagol cnm amin ins:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok şükür cnm Rabbım askerliğini damatligini da göstersin inşallah 
tarafından
Amin ins sagol cnm
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Allah büyük mürüvetini de göstersin insallah 
tarafından
Amin sagol cnm ins
0 oy
tarafından
En guzelini yapmissin bizde 3 aylikken yaptirdik hicbirsey anlamadi o günü bile huysuzlanmadi 
tarafından
Çok iyi yapmışsınız. Ben hatta 1 aylıkken düşünüyordum. Çocuk doktorumuz yok gazi geçsin yok kusması azalsın diye diye 4 oldu
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Onunla geçmiş olsun canım ☺️
tarafından
Tesekkurler cnm:)
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım. Bende yaptırmak istiyorum ama biz özele gidiyoruz orda 1 yaş öncesi yapmıyorlarmış. Haftaya 9 aylık olacak. Doktor isterseniz devlete gidip yaptırın dedi. Bana kalsa bugün gidecem eşim kıyamıyor. Tutturdu daha küçük büyüyünce sünnet düğününe yakın yaptırırız diye. O zamana hayatta beklemem. Ama bir yaşı bekleyip özelde mi yaptırsam yoksa devlete mi gitsek bilmiyorum. Siz devlette mi oldunuz. 
tarafından
Özelde yaptırdık cnm. 9 ay büyümüş biraz. Yapılırken korkabilir. Genel anestezi ile yaptirin bence bilemedim. Onu bir danısın
(3,104 puan) tarafından
Bende genel anestezi istiyorum canım. Farkında olmasın hiç.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kesilme anı kolay zaten sonrası sıkıntı her sünnet bir değil valla bizde 4 bucuk aylık yaptırdık çok kötü geçti. Herşeye hazır olmak lazım 
tarafından
Doktor ilk gün ağrısı olur yarina daha iyi olur dedi. Eve geldik kucağımda uyuyor bırakınca agliyor. Agrisi basladi galiba
0 oy
tarafından
Devlette mi özelde mi yaptırdınız
tarafından
Cnm devlet 6 aydan büyükleri genel anestezi ile yapıyordu. Bizimki kucuk olunca özelde yaptik. Bölgesel uyusturdu
tarafından
Ne kadara yaptırdınız acaba?
tarafından
Peşin 1100 taksitli 1300 du. Genel cerrah yapti
tarafından
Allah damatlığınıda göstersin
tarafından
Amin ins. Sende arastir cnm 9 aylik icin genel anestezi mi yoksa lokal mi iyi olur bir bakın.
0 oy
tarafından
Allah hayırlı etsin cnm bende 5 aylıkken yaptım çabucak iyileşiyor yarası çok iyi yapmıssin
tarafından
Çok sağol cnm evt iyiki küçükken yaptirmisiz

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 291 göst.
0 oy
11 cevap 622 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 698 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Lisa1234 (1,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,399 soru

24,168,685 cevap

335,750 kullanıcı

...