0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün misafirim vardı bulaşık makinesini çalıştırdım bir baktım fişini çekmişler makinenin tekrar fişini takınca çalışmadı kaldığı yerden zaten de bitmiş kurutmuştu neyse yarım saat sonra yerleştiriyim dedim bi baktım içinde su var heralde farketmedim dedim boşalttım içindeki suyu bulaşıkları yerleştirdim sabah ayağıma bir ıslaklık değdi baktım makinenin fişi çekili olduğu halde çalışmadığı halde içine su dolmuş o suyu kaseyle boşalttım çünkü suyu görmeden önce fişi yandı makinenin ocağım üzerinde olduğu için 1 saat sonra tekrar su doldu bende en son çareyi makineye gelen suyun vanasını kapatmakta buldum. Neden olur böyle ya çok canım sıkıldı başına gelen varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Hiç bilgim yok bence boş çalıştir bi

tarafından
Kuzum kablosu yandı ya yarısı yanmış bilmeden ocağın oraya koymuşum oda yandı korkup çalıştıramıyorum ki.
(30,101 puan) tarafından
Ana kabolu makina kablosu ben anlamadım ya ondan Didim
E tamirci çağırın olmaz öyle
tarafından
İşte canım prize takıp çalıştırdığım kablo çağıracağımda canımı çok sıktı bi soruyum dedim belki bilen çıkar öyle horda kullanmam misafirden misafire ama işte oldu
(30,101 puan) tarafından
Can sağlığı olsun.
Makina calisinca o suyu ancak çeker  tamirci halledee anca
tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
......................
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Kablo nasıl yandı canım bi dene çalıştırmıyor mu makinayı
tarafından
Ya kuzum ocağımın altında makinem makinenin fişini çekip ocağın yanına koydum bilmeden ocağı yakınca yandı. Korktum canım elektirik kaçırır diye
(4,232 puan) tarafından
Yaa anladım canım kullanıcı hatası deyip para isticekler şimdi kötü olmuş
tarafından
Aynen öyle yaparlar canım hani içinden kırık bardak falanda çıkmadı o kaçtı desem ama yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 490 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 428 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 455 göst.
+1 oy
20 cevap 1,138 göst.
27 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eslem 01 (435 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,625 soru

24,061,329 cevap

330,158 kullanıcı

...