0 oy
798 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (592 puan) tarafından
Malum havalar artık soğumaya başladı bende bı hırka bide sweatshirt alım dedim Allah'ım bu fiyatlar ne ya iki tane sweatshirt 80 TL iki alt yine 80 TL minicik hırka 60 TL kalın falan olsa neyse de bu neya uçmuş bunlar valla 

19 Cevaplar

+1 oy
(7,136 puan) tarafından
En güzeli pazar valla lc waikiki defacto onlar hikaye
(45,024 puan) tarafından
O kadar haklisinki sana ++++
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla 5 ince bluz aldım 250 ye iki gün önce aldım 
(592 puan) tarafından
Kız çok pahalı ya yani ben bütçeme göre düşündüğüm için eve giren para belli o yüzden
(4,692 puan) tarafından
Valla bana da çok pahalı geldi canim kızım doğdu gelenler bir miktar para verdiler çocuklarımın ihtiyacını karşıladım 2 senedir de kendime hiç bişey almiyodum mecburen aldım bir kaç tane bluz
(592 puan) tarafından
İyi yaptın canm sonuçta para vermişler güle güle kullanın
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Geçen oğluma bir picama bir kazak aldım . Mevsimlik . Seksen lira tuttu . Ve oğluma bir sürü şey lazım . Havalar soğudu. Çorapları bile ona küçük geliyor . 
(592 puan) tarafından
Aynn canm cidden insan kaliteli bişey almak istiyor iki çorap bile 15 TL
(5,572 puan) tarafından
Aynen walla .Rabbim sonumuzu hayır etsin
0 oy
tarafından
Valla parası olana hiç bir şey bu miktarlar. 60 TL'lik hırkaya fazla pahalı diyor olduk . Gene konuşmayim konuşmayim dedim ama :(
(592 puan) tarafından
Canm bizim eve asgari ücret girdiği için bana göre öyle bı bakım dedim küçücük hırka ya
tarafından
Herkesin evine giren para farklı şükür bizde asgari ücret üzeri ama 3 çocuğa yetişmek zor oluyor yetmiyor çoğu yerde
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Daha şimdi çıktık lcwden kıza kışlık alalım dedik 500 kusur lira tuttu her sey inanılmaz pahalı bir yandan da el mahkum yani geçen seneki kisliklari zaten olmayacak mecburen aldım. Ama gerçekten her yer öyle fiyatlar uçmuş her yerde 
(592 puan) tarafından
Evet malesef Waikiki böyle deildi yine ben biseyler alabiliyordum ama bu sene çok pahalı herşey bana mı öyle geliyor
(3,550 puan) tarafından
Yok bacim sana öyle gelmiyor her sey cokk pahalı. Birde sorsan ekonomi uçuyor derler nereye uçuyorsa...
0 oy
(8,228 puan) tarafından
Her yer öyle civilden alt üst 2 takım aldım 195 tl defactoya gittim bi takım da oradan 100 tl 295 tl ye anca 3 takım aldım. Geçen sene 300 tl ye bir sürü kışlık almıştım 
(592 puan) tarafından
Gerçekten de öyle geçen sene bnde öyle aldım bebeğime bı gittim yani sanki yetişkin kıyafeti gibi fiyatlar koymuşlar küçük küçük hepsi
(8,228 puan) tarafından
Valla ben artık sövüyom içinde olduğumuz bu duruma nereye kadar halka çile cektirecekler merak ediyorum. Rezil duruma duzcez yakında
0 oy
(15,942 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Çocuğuna bakıyorsan netten bak 

2 swetshirt biri 25 biri 30 aldık bugün geldi kalinda ince değiller 

(2,535 puan) tarafından
Hangi site canm 6.7 yas varmı
(45,024 puan) tarafından
Kiz hangi site
(592 puan) tarafından
Foto atsana canm bı bakım ya site adı ne valla zor bu fiyata bulmak
(1,287 puan) tarafından
Hangi site canım
(15,942 puan) tarafından
Lc waikiki bakın attım bugün teslim aldım 3 gün önce sipariş etmisrik şuan 25 olan stokta kalmamış
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bende geçen gittim oğluma sweat baktım dümdüz bişey etiketine baktım 79.90 yaziyo boyle bişey olabilirmi yaa zaten  birdaha almicam bişey  yazık yani bı Sweat yaklaşmış 100 liraya aman yok uygun yerden bakarım bu sene bı LC den alıyım dedim dilim yandı oda mecbur kaldim
(592 puan) tarafından
Evet insan kaliteli bişey almak istiyor oda cep yakıyor malesef alcaksan bari 3 beden büyük al 3 sene giysin(:(:
(45,024 puan) tarafından
Yok kız o kadarda değil sanki başkasının kıyafeti gibi olur o zamanda:D
(592 puan) tarafından
Hahaha aynn   
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Bizde geçen gün gittik 2 tane hırka alacaktım kızlara baktım 60.70 lira kısacık hırka geri bırakıp çıktım e bebeğe gittim orda kazak tayt takım 40 liraydı. E bebek daha uygun. 
(592 puan) tarafından
Yakın di diye gittim .. orda uygunsa gıdım bnde inşallah biseyler bulurum
0 oy
(7,507 puan) tarafından
Sadece bir pantolona 130 lira verdim bugün. Ihtiyaç dışında bisey almiyoruz zaten mecbur kalmadikca. O hale geldik ne yazıkki 
tarafından
İnan bende ihtiyaç olmadıkça almıyorum bişey hele kendime 1 yıldır hiçbişey almadım şimdi hamileyim olmuyo kıyafetler e çocuklarında yok bakalım nasıl olacak
0 oy
tarafından
Kız ben de 2 gün önce girdim aşırı pahalı herşey valla 
0 oy
tarafından
Bende yarın gitmeyi düşünüyordum korktum valla bayadir gitmiyorum 
0 oy
tarafından
E bebekten aldım birkaç şey bugün uygundu kuzum 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Başka şeylere bakarsak iyi bence bı markete gidip 5 5 bişey aliyoz 300 tütüyor bı bakiyon hiç bişey Yok  herşey çok pahalı en azından giyiniyorsun  senelerce deyip aliyoz  ben 2 mont bı hırka aldım 700 küsur tuttu yapacak bişey yok 
0 oy
(868 puan) tarafından
bugün lcw degil.ama.baska bi magazada 5 parça ürüne 550 tl verdim gecen de kızıma ufaktan kışlık alış veriş yaptim 1150 tl tuttu daha da eksikleri var 
0 oy
(1,764 puan) tarafından

Kizlar dikkat bebek var diye bir sayfa var mağazası bizim burda gazianfepte çok yoğun bir mağaza ama fiyatları çok uygun instgrama pek vakit ayiramiyorlar ama eğer ulasirsaniz çok uyguna birçok şey alabilirsiniz 

image

Mesela bu takim mont ve alt çok kalin bir donu var 25 tl gerçekten ben mağazadan alıyorum urunleride çok kaliteli instgramda pek ulaşamadiklarini yazmışlar ama ulasirsaniz pijama takımları filan alt üst 15 tl bir çok ürün alabilirsiniz

0 oy
(30,186 puan) tarafından

Valal dün Zeynebe bir pijama takımı bir kazak alayım Didim 100 TL tuttu oda marka bile değil.

Ateş pahalısı herşey 

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Başka yerden alın canim illa lc mi olacak
0 oy
tarafından
Aynn kz bende gittim kizlarima kiyafet alamaya cok pahali olmus bisey almadim civilden aldım orda daha uygun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 281 göst.
25 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aminee! (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 616 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meteberra (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,603 soru

24,141,639 cevap

334,519 kullanıcı

...