+1 oy
579 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,362 puan) tarafından
Esim olacak adam ben bir seyler düzelsin diye cabalarken o sürekli hata üstüne hata yaptı ve basit seylerde degildi hicbiri .Normalde ben sogurdum nefret duyardm en ufak yanlisinda şimdi hep eski tanıdıgım haliyle aklıma geliyor ve soguk degilim neden böyle olduguma anlam veremedim sevgisizlikten mi caresizlikten mi bilemdm

6 Cevaplar

0 oy
(4,232 puan) tarafından
Kaçan kovalanır da ondan
(1,362 puan) tarafından
Nasıl yani
(4,232 puan) tarafından
Yani o hata yapıp yanlış bi insan oldukça sana daha cazip geliyor senden uzak durdukça senin ona olan ilgin artıyor. İmkansızın ulaşılmazlığı seni ona sürüklüyor. bu hep böyledir canım kim daha az sverse daha az kaybetmekten korkarsa o daha çok sevilir
-Reklam-
0 oy
tarafından

Alışmışsın artık sanırım eskisi gibi takmıyosun kafaya 

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Neden ne için  bunları kendi kendine sormalısın
0 oy
tarafından
kafanızı netlestırın hata yapmayın seytana uymayın olmuyorsa yolunuzu ayırıp sonra dusunun kımı dusuneceksınız cunku seytana uyulacak en mukemmel yerdesın yani boşlukta 
(1,362 puan) tarafından
Allah seytana uydurmasın ben netim ama onda bir netlik göremedim zaten
tarafından
ben yanlıs anlamadım dimi eskı konustugunuz kısı aklınıza gelıyor ben oyle anladım yazıdan
(1,362 puan) tarafından
Yok canm esimden bahsediyrm basinada yazdim ya esim olacak adam diye
tarafından
sımdı anladım canım kusura bakma lutfen ben eskı tanıdıgım halıyle aklıma gelıyor yazısını eşım boyle yapınca soguyorum eskı tanıdıgım kısı aklıma gelıyor gibi anladım :D uykum gelmıs benım
0 oy
(8,143 puan) tarafından
Sen daha çok seviyon demek ki görmezden geliyosun
0 oy
(18 puan) tarafından
Bellı kı hala ıcınızde cozulmeyen br seyler var eger guvenle ılgılıyse guven hemen ooyle hop dıye ınsa edılmıyor adamın yaptgı guuvensızlıgıhın sancısını sız cekıyorsunuz ve sanırım guvenınızı kazanmak ıcınde caba sarfetmıyor .eger hal boyleyse alın karsınıza konusun netlestırın.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,013 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asel lina (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 432 göst.
17 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 399 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,940 soru

24,037,283 cevap

328,991 kullanıcı

...