0 oy
280 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar yemek masası almak istyrm cok pahalı burdn sordm 2.700-5.000 e kadar cıkıyo 

2. El almayı düşnyrm pişman olur muyum ya da böyle ucuz uygun bildğnz site var mı ?

9 Cevaplar

0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bende yeni aldım gerçekten de çok pahalilar sandalyeler masadan daha pahalı 
tarafından
Canm fotoğraf varsa atabilr msn
Kaç tl yr aldn masa acılıyo mu
(10,885 puan) tarafından
Masam daha gelmedi
Masa 2.500 di sandalyelerin tanesi 750 tele idi
tarafından
Kız çok pahalı
Hayırlı olsn inç
Ben ucuz bisy bakyrm  param fazla yk dişimi de yaptrcm ya
(10,885 puan) tarafından
Evet ama indirim de yapıldı 40 bine eşya aldık öyle biraz indim yapılmış oldu
(2,859 puan) tarafından
Ay dogrudur cnm hersey pahali
-Reklam-
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Hepsi burada trendyol  çok güzel ürünler var karta taksit falanda yapiyo ikinci el wger temizse sağlamsa iyice ibine  dibine  bakıp  yine alınır canim niye alinmasin  sağlam olduktan sonra. Zaten ates pahasi hersey gerçekten çok pahalı 
tarafından
Hiç sorma canm
Çok pahalı burdn kaç yere baktm
0 oy
tarafından
Letgoda az kullanılmış tertemiz yemek masaları var bence çok pahalı birşey alma
tarafından
Canm 1+1 deym kiracıym
Mutfak geniş oldğndn almak istyrm evin havası değişr en azndn
7-24 evdym eve biraz bakm yapmk istyrm
tarafından
Haklısın canım ama cidden letgoda yepyeni satıyorlar genede bak derim :)
tarafından
Sagol canm bi bakym
İnş bütçeme göre bulurm
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Canım ben sene başında modalifeden 12 taksit ile aldım 3800 idi sanırım cidden sandalye masadan pahalı ben konsol ayna falan almadım sadece masa ve sandalye memnunum misafir gelince olmuyor  çünkü sürekli yer sofrası kiminin bacağı ağrıyor oturamıyor vs ben rahat edemiyordum ama eşimle ben hala orta sehpada yeriz daha çok rahat ediyoruz :D 
0 oy
(592 puan) tarafından
Kız ben dün let go dan baktım bayağı uygundu 5 tane favori yaptım öğlen bı baktım 3 tane satılmış 
tarafından
ciddi msn canm
Şimdi bakyrm canm
İnş bütçeme uygun bulurum
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Özel yaptırdım mobilyalarimi evlenmeden önce sonra uygun ev bulamadık salonim küçük çocuk odasjna koydum oraya depisik duruyor bu arada direk sanayide mobilyacilara yaptırabilirsiniz istediginiz modeli daha uyguna geliyor magaza komisyonu olmadığı için oradaki 18 bin tl denilen mobklyayi 12 bine yaptırmıştım ben  sizde belki 3000 tl denilen takımı fotosunu çekin bire bir yapiyorlar 1500 1300 e filan yaparlar tanıdık marangoz mobilyacı filan varsa 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Letgo CNM çok güzel bar geçen 700 harika bir takım gördüm atıldığı gibi satıldı
0 oy
(590 puan) tarafından
Ben iki sene once aldim mitfak masami biz ankara da oturuyoruz bizim aldığımız mutfak masalari o zamanlar 1500lira mi ne oyle vir seydi biz sitelerde masa sandalye ureten dukkandan sandalyeleriyle beraber 500liraya aldik canim internet konusunda bir fikrim yok malesefff
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Leygoda bedavaya sattım desem yeridir yersizlikten sırf mis gibi masayd8 tertemiz oraya bakabilirsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
25 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,095 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,471,657 soru

24,101,599 cevap

332,442 kullanıcı