0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar dün gece tiktokta gördüm de bi izleyim dedim ya resmen psikolojim bozuldu ya sizce doğru mu bu olanlar izleyen var mi 

Kocasında da var sanki biseyler hiç gözüm tutmadi:(

6 Cevaplar

0 oy
(2,945 puan) tarafından
Konu ne acaba hiç gormedim i haberi
tarafından
Anne ve babası 12 yaşından beri kıza madde verip gelen gidene para karşılığında satıyormuş :( bi izle istersen show da Didem Arslanla vazgeçme de
(2,945 puan) tarafından
Ayy ******** pislikler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kocasinda bisiler yok aslinda o serefsizlerin ipligini pazara cikaran pisliklerini irtaya döken o
tarafından
Pek gözüm tutmadı bence çıkacak biseyler sinirlenip de nasıl kesmiş ya kızın saçlarını
tarafından
Bakalim ozaman cikar varsa kokusu
0 oy
(4,644 puan) tarafından
Adama helal olsun herşeye rağmen karısının arkasında durmuş onu yüz üstü birakmamis
tarafından
Bilmiyorum gözüm hiç tutmadı kocasını bence onda da var biseyler korkuyor gibi geldi bana sanki dilege şiddet uyguluyor gibi
0 oy
tarafından

Bende dün burda gördüm YouTube den izledim midem bulandı benimde gözüm tutmadı kocası dövüyo galiba onu

tarafından
Bende öyle düşünüyorum bence kocasında da var biseyler dilek korkuyor bence
0 oy
(181 puan) tarafından
Evet izledim Dilek çok büyük bir travma yaşamış yaşıda küçük çok yazık etmişler. Kocası tamam olayları ortaya çıkarmış iyi insan olabilir ama 17 yaşındaki küçük kızın 37 38 yaşında kocası olması normal değil kocası bile saçlarını kesmiş kızı üzmüş benim fikrim bu çocuk devlet korumasına alınmalı kocasının elindende alınmalı psikolojik tedavi alması lazım büyük bir cinsel travma yaşayan küçük kız çocuğunun şimdi evlilik hayatı gereksiz cinsel ilişkiden tamamen uzak tutulmalı en azından 25 30 yaşına kadar kendini toparlaması lazım gerekirse yurt dışına gitsin ortamı tamamen değiştirsin 
tarafından
Bende ayni şekilde düşünüyorum bence kocasından korkuyor kocasi da şiddet uyguluyor kocasi korkuyor biseylerin ortaya çıkacağından hatta bazen şey diyor bende onlar gibi davrandım ortaya çıkarmak için bence ailesinin yaptığı şeylere oda ayak uydurdu cikar yakında kokusu
(181 puan) tarafından
Evet biraz şüpheli inşallah biran önce polis bu işe al atarda küçük kıza kim ne yaptıysa hepsi cezasını çeksin
Kızdığım için dileğin saçını kestim diyor bu normal değil ki neden normal miş gibi davranılıyor. Benim eşim kızdığı zaman böyle şeyler yapsa kafadan çatlak bu adam derim boşanırım
0 oy
tarafından
Daha neler var..12 yaşından beri varmış..ailesi ev yaptırmak içim arsa alıyor ev inşaat malzemeleri için kızı veriyorlar 1 kg patates balığa kızı veriyorlar..kapı önünden geçen manava kasaba pazarlıyorlarmış..tüm köye de kızı vermişler herkes biliyor akraba yabancı insanlara herkese yani..madde veriliyormuş ayrıca..ilişkiğe zorluyorlar bir de izliyorlarmış aynı odada hamile bırakmaya çalıştırmışlar..kızın annesi damata aşıkmış adam da itiraf etsinler diye kabul etmiş.uyku ilacı vermişler adama taciz etmişler falan..bir de kız kardeşine de aynı şeyleri yapıyorlarmış

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 647 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Beden dili (4,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 383 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 493 göst.
2 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde 2oğlanannesi (3,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 411 göst.