0 oy
431 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (773 puan) tarafından
Bebek bakımda cok cvp alamıyorum. Buradan sormak istedim. Kızım 5 ay 10 günlük. Biraz zayof sütüm yetersiz. Kaşık maması aldım. Hipp 5 tahıllı olandan. Sütsüz yapıyorum suyla çünkü alerjisi oldugunu düşünüyorum. Paket üstünde 6 aydan itibaren yazıyor. Kullansam mı beklesem mi?? Devam sütü içmiyor asla

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Az bisey dene bak bakalim alerji gibi bisey yapcek mi yapmassa devam edersin ama bisey olmaz bence sonucta 5 ayi doldurup 6 ya girmis
(773 puan) tarafından
Kuzum işte süt alerjisi oldugunu düşünüyorum. 3-4 gündür süt ürünleri tüketmiyorum bakalım düzelecek mi diye. Biraz biraz hafifledi semptomlar. Yogurt veriyordum başta. Vazgeçtim şimdi bu yüzden
tarafından
Sen yumurta falan yiyosan sutunden onada geciyodur ben yumurta yedigim zaman oglum yuzu hep sivilce gibi oluyo du
(773 puan) tarafından
O da olabilir kuzum yumurtayı da kestim zaten :) sadece zeytin reçel yiyorum kahvaltıda açlıktan ölcem yakında yaaa :))
tarafından
Emzirirken zor oluyo kuzum ya acaba gaz mi yapcek alerji mi yapcek derdi ne zaman bitcek acaba
(773 puan) tarafından
Aynen aynenn yaaa vala bir atlatsaydım şu zamanları
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aynısının 4 ay olanıyşs başladım bende ama kulşanabilirsin bence 6 aya girmiş sayılır. Ondam süt yok, süt kendi sütünle yapabilirsin zaten başka süt eklenmez. Suyla yapılıyor. Tahış olduğu için alerji olacağını düşünmüyorum. Bebebiküvisi yapıp onuda yedirebilirsin yoğurt çok minik çorba bunlar doyumluk değil tabi tadımlık. Damağı alışır sever belki o zaman iştahı artar kilo alımı artar inşaallah. Benim oğlumda 6.ayda az aldı srtık olur öyle. Meyve verebilirsin şeftali armut. Kaşık mamasını t. Ayda bend kullandım çorbalara yeni başladım. İnşaallah yerse onu iyi olur. 
(773 puan) tarafından
Evet meyve veriyorum. Da bu mamalar organlarına zarar vermesin sonra erkense. Hazımsızlık falan olmaz mı yaa korkuyorumm
tarafından
Kesinlikle doğru marka ile başlayacaksın ama işte 4.ay sonrası olsa çok iyi olacaktı. Valla bilemiyorum ki bekle o zaman. Evde kendin bebe bisküvisi yapıp onu ver istersen. Meyvesine felan katarsın daha besleyici olur.
0 oy
(773 puan) tarafından

Nerdesiniz anneler soruma cevap veriiiinnnn :O herkes mi gebe yahuu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,506,424 soru

24,590,764 cevap

363,047 kullanıcı

...