0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
Kizlar bu ay başıma çok değişik bir olay geldi anlamadım bir türlü şimdi ben regliden beş gün önce beta hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı sonra beş gün sonra regl oldum gününde ama çok az geldi ve iki günde kesildi oda sadece peceteye sildigim zaman geliyordu pede geçmiyordu sonra iki gün sonra peceteye kahve rengi bır leke geldi sonra yine kesildi şimdide çok fena mide bulantım var normalde gününde regl olurum beş gün baya yoğun sürer ve biter bu ay neden böyle birşey geldi başıma anlamadım mevsim değişikliği mi acaba bunu yasiyan var mı aranızda 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üstüne gormus olabılırsın. Yanı hamıle olabılırsn tekrr gıdıp kan versene 
(22 puan) tarafından
Ya olabilir mi öyle birşey dedim olsaydı adetten beş gün önceki kan tahlilinde çıkmaz miydi canım
(350 puan) tarafından
Geç döllenme olabilir
tarafından
Aynen gec dollenme olabılır ondan dolayı cıkmmstır muhtemelen tekrr bı test ver ıstersen canm hakknda hayırlısı olsn ınsallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tekrar bi kan testi ver eğer yoksa mevsim değişikliği olabilir veya hap ilaç kullandıysan ya da stres olduysan olabilir 
(22 puan) tarafından
Bakalım hayırlısı inşallah canım ya aslında hiç beklediğim birşey değil ama mide bulantısı ve iştahsızlık şüphelendiriyor beni
tarafından
Aslında baktığımızda regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı geçen ay ben de aynıydım midem bulanıyor başım dönüyo her şey kokuyo korktum bebek mi var diye sonra adet oldum. İkinci gebeliğimde de mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı yaşadım kesin adet olcam dedim bi baktım hamileyim.
(22 puan) tarafından
Ya işte benim reglim çok az geldi bu ay neden öyle oldu anlamadım normalde baya yoğun regl olan biriyim bakalım hayırlısı inşallah canım ya
tarafından
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
0 oy
(868 puan) tarafından
yerleşme kanaması olabilir yine kan ver

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde nazulusoyy__ (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde nazulusoyy__ (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 53 göst.
26 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mahirin annesi (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,745 soru

24,159,186 cevap

335,283 kullanıcı

...