0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
oğluma sünnet mevlidi yapmadım 3 4 sene oluyor ki sünnet olmuş ama maddi sıkıntılar yüzünden hep ertelendi şimdi diyoruz ufak bir mevlit yapalım ne kadar tutar acaba diyorum ki ben yemekleri evde yapsak daha mı uyguna gelir bulgurum var baya 

lahana alıp sarma yapılsa ayran pilav tatlı salata veya lahmacun mu ne yapılabilir evde fikir istiyorum sizlerden nohutta var baya evde değerlendirmek amaçlı iş görür mü yani eksik şeyleri de alırız yaprak sarma lahana sarma olur mesela pilav olur etli tavuklu çok mu basite kaçar yardımlarınızı bekliyorum şöyle sünnet menüsü dernekte 50 kişilik ola bilir 

7 Cevaplar

0 oy
(1,850 puan) tarafından
Ah ve kuzum inanki zaten evde yapacağın masrafla yemekle çokta güzel hazır yemek getirtebilirsin ayranı yemeği salatası ekmeği herşeyi içinde en azından 
(102 puan) tarafından
evet ama çok tutar öyle imkan yok ki evde yapılsa uyguna gelir diye düşündük
(1,850 puan) tarafından
Kız 50 kişilik diyosun 200/300 kişi demiyosun 1000/1500 civarı tutar
tarafından
ama evde yapılsa 500 e halleder mesela dimi
-Reklam-
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Pide yaptırabilirsiniz yanına da ayran ve tulumba tatlısı yeter
(102 puan) tarafından
pide iyi olurmu sünnette basit olmaz dimi
(13,671 puan) tarafından
Yok olmaz canım bizim burada sünnet düğünlerinde hep pide yapılır
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Canım bende kasımda yapmayı planlıyorum komşularım antepli ben yozgatiyim onlara sordum burda bol yesillikli mercimek köfte yap dedi yanina da cay ver dediler bende mercimek koftesini sevmem ve hiç yapmadım komşularım gun belirkenince kendileri yapacak geride gelip kendileri yiyecek :)) yoksa ben lahmacun ayran düşünmüştüm
0 oy
tarafından
Kuzum akika sını kestiniz mi? Ben oğlumun kırk mevlüdünde akikasını kesip etli pilav yaptırdım süy helvası ve ayran dağittım ikinci akikayı da sünnet olunca kesicem yine rtli pilav tatlı şeklinde dağıtıcam fikir olur belki 
0 oy
tarafından
Valla güzel pide tulumba yada lokma tatlısı birde ayran yeterli olur bence 

Tabak yemeği daha meşakkatli köpük tabak kullansan bile zor biliyorum çünkü bizde yaptık benzer şeyler keşke dedik lahmacun yada pide tulumba ayran şeklinde olsaydı 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Ben büyük mevlüt yaptım etli nohut keşkek pilav turşu irmik helvası menüsü evde de aynı menü olur hem daha ucuz olur 
0 oy
tarafından
Bazı aşçılar malzeme sizden olunca da kabul ediyo bi konuşun mesela bulgur nohut biz alacağız falan deyin fiyat alın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
23 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 493 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Queen (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,087 soru

24,053,613 cevap

329,807 kullanıcı

...