+2 oy
1,148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar nasil sizce baya sagudum

image

image

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazı yorumlara şaşırdım kadın üzülmüş eltisi öyle dedi diye sizde diyorsunuz evet demode çok şaşırdım 

Canım başkası beğensin diye değil sen beğendiysen sorun yok 
-Reklam-
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Bana demode bile gelse kimsenin eşyasına demode demem. Herkesin zevki farklı sen begenerek aldıysan kimseyi umursama canım.
0 oy
(15,099 puan) tarafından
Sen beğendiysen eltini komşunu onu bunu niye konuşturuyorsın bacım ev senin keyif senin kime ne ver ağzının payını ben bunu beğendim olabilir de geç
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Bence gayet şık zevk meselesi
0 oy
(146 puan) tarafından
Mesele kendi düşüncemiz de 
0 oy
(1,309 puan) tarafından

Avizeyi sen mi kullanıyosun eltin mi ? 

Ben sırf toz olduğu için avizem yok hiç yani bu tercih meselesi sen beğendiysen bitmiştir burda başkalarının fikrine göre hareket etmemelisin 
Senin hayatın senin kararın senin zevkin sadece avize için değil her şey için bu böyle 
0 oy
(564 puan) tarafından
Oturma odamda altın yerlerinin gümüş olanı var çok beğenerek almıştım evlenirken. Eltine söyle kıskanmasın kıskanmasın 
0 oy
(4,777 puan) tarafından
Bende pek beğenemedim :)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kötü bşy dememişti demode demek eski model demek yani gerçekten eski bir model alınacak bişey yok 
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Canım şimdi şöyle bisey  var senin evini mobilyani  eltin biliyo  biz bilmiyoruz belki mobilyaları bakarak demode durmuş anlamında demiştir   .  Hepimiz şükrediyoruz o ayrı bisey zaten olanada  olmayanada.  Ama burası zaten bu tur şeyler konuşmak içinde  yapılmış bi platform.  Yani bunu elindekine  şükret gibi muhabbetlere çekmemek gerek . Elinde olmasa telefon da kullanamazsın yada internetin de olmaz buraya girmek için.  Bunlar konu dışına çıkan şeyler gerek yok bence   . Avizen  bence güzel ağır biraz ama hani nasil diyim  şekilli  şukullu  çıkmış ya günümüzde sözüm ona modern duruyo diyorlar bu biraz daha ağır duruyo  avangart  mobilyaları uyar cinsten gibi hani. Ama ben olsam hoşuma gittiyse isterse banyoda olsun onu kullanırım.  Güzel yanı avize :)
0 oy
tarafından
Bunu kullandığın salona bağlı. 
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Elticim aynı senin gibi deseydin ahhaah :woot:

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Güzel Canım benim o da yok Evlendim evleneli çok heves ederim Ama yok maalesef kimsede niye yok demedi deseler de söylerim Tek derdimiz avize olsun
0 oy
(181 puan) tarafından
Evet eski bir model ama bende bu bile yok sadece tek lamba avize yok :) benim umrumda değil ev eşyaları işimi görsün yeter benim eşyalarımı beğenmeyen bi zahmet beğendiği eşyaları bana aliversin derim :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 615 göst.
1 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 419 göst.
10 Ağustos 2025 Moda kategorisinde Syma (946 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 573 göst.
5 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Zahide_1995 (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,995 soru

24,092,900 cevap

331,868 kullanıcı

...