0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gündüz hiç vermiyorum meme istiyo ama hasta diyorum oyalıyorum filan gece veriyorum sadece. Bazende memeyi öpüyo canım diyo sarılıo o an ağlıycak gibi oluyorum çünkü memeye ninni bile söylüyo nasıl seviyo .eşimde diyo ki gündüz uyuturken de ver birden kesme diyo 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık kıyamam yaa benimkizim da 21aylik kesmek istiyirum ama...
tarafından
Yasi gelmis zaten kuzu kes artik.2 yasina yaklasmis .2 yastan itibaren emmemeli cocuk.
tarafından
Dün gece öksürüğü vardı doktor süt verme dedi bende diş macunu sürdüm göğüs uçlarına midesini bulandırdi hemen üstünü kapatyi
tarafından
Serifecim kaç defa denedim gündüz emmedi gece istedi .. ama mecbur keseceğim artik
tarafından
Aynen kuzummmm ☺️❤️ kesersen yemegini de yer guzelce .Masallah cok guzel emzirmissin 2 yasina kadar ❤️☺️
tarafından
İlk çocuğum üç ay di sadece sağlık srounlarimdan dolayı bı iki defa mama vermiştim mamayı girunc beni istememişti sütümde yetmiyordu o yüzden içimde kaldı hep yarım hissettim ikinciye sütüm kesilse dahi bı uolunu bulup emzirmeye calsocam demiştim hamd olsun uaotim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende yavaştan azaltmaya başladım 17 aylık öglen uykusu ile gece uykusuna yatarken veriyorum. Oda biliyor asel uykun geldimi diyorum meme diyor. Gündüz aklına bile gelmiyor.
tarafından
Benimki çok bağımlı yemek yi ez meme alışveriş yapıoz meme canı sıkılsa meme uyurken zaten hep memede mecburen kesiyorum artık benimki 23 aylık doktor 18 aylıkken kesebilirsiniz demişti diş çıkarıyordu kesmemiştim
tarafından
Allah yardımcın olsun canım bir ara kızımda yakamdan ayrılmıyordu 1 ay öncesi 1 saat içinde 5 kere gelirdi bazen daha vazla demekki diş çıkarıyordu o ara ses etmedim. Baktım oda aramıyor öglen bende vermedim geceki birikeni öglen içiyor öglenki birikenide yatarken :D
tarafından
Ya şimdi diş çıkarmıyoda niye bu kadar çok istiyo anlamıyorum 2 yaş sendromu diyolar gerçek mi acaba. Bugun kucagımda oturuyo sürekli bana sarılıyo hep temas ediyo galiba memeyi özlüyo çok zormuş ya vicdanım sızlıyor. Akşama kadarda süt doluyo onu emiyo gece
tarafından
Yaggg canım benim Allah bu süreçte yardımcın olsun
tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

+4 oy
7 cevap 410 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 496 göst.
6 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 499 göst.
2 Eylül 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 538 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,783 soru

24,596,276 cevap

363,319 kullanıcı

...