0 oy
3,506 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar 40 haftalık hamileyim. Ailemden ve kayınvalidemgilden 8 saatlik uzakta yaşıyoruz. Doğum için yanıma annem ve kayınvalidem geldi. Bugün çok yürüdüğüm için sen git dinlen oturma burada bizimle dediler. Eşimde zaten yatakta oyun oynuyodu. Bende odama onun yanına geçtim. Uzandım. 1 saat falan geçti. Daha sonra kayınvalidem kapıyı falan çalmadan girdi geldi odanın ortasina kadar. Ben doğruldum yat yat dedi yanımızda dikildi öyle. Biseyler konuştu bunlar uzanmışlar falan diye. Gitti sonrada. Yani ne bileyim bana garip geldi öyle girip gelmesi. Işık falanda kapalıydı yanlarından ayrılalı 1 saat olmuş öyle pat diye girilmez ki yatak odasına. Benim annem yengelerimin yatak odasına falan asla girmez. Bizim odanın önünden geçerken bile eşim varsa odada kapıyı kapatta öyle geçeyim der. Ben böyle bir ailede yetiştim. Eşimde utandı annesinin öyle yapmasına bişey de diyemedi. Bana ters geldi böyle yapması sinir oldum kayinvalideme siz olsanız ne düşünürsünüz. 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kaynanamda öyleydi en sonunda esim kızdı anne o an müsait değiliz o an içeri girmeni istemiyoruz belki bi daha kapıyı çalmadan girme içeriye illa kapıyı mı kilitleyelim anlamanız için diye kızmıştı o zamandan beri bir daha girmedi bundan sonra da girmez çünkü ben kaynana ile iletişimi kestim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi evimde değilde köydeyken kaynanam da yapar pat içeri girer kalkın işler bekliyor diye 
0 oy
(113 puan) tarafından
Biraz edep ya. Ne kadar sacmaliyolar bazen. Ozel denen bisey var evlendim esim anne tarafndan akraba olmasina ragmen oncedencok yakindik yani ona ragmen hic onlarin odasina girmedim yanimda biri olmadan da girmem sevmem. Benim de odama izinsiz girilmesini istemem orasi benim mahremim hele ki o saatlerde girerse ertesi gun ya ben ya da esim mutlaka uyarmasini isterim. Bi kez uapan devamini getirir cunku
0 oy
(8,168 puan) tarafından
Ben de sevmiyorum. Özel bir şey olabilir yani. Mahrem yer sonuçta. Bir keresinde giyiniyordum da pat diye girdi. Utandı sonra da çekti gitti odadan. Benim hiçbir hatam yoktu o durumda ben kapımı kapatmışım giyiniyorum sonuçta
0 oy
tarafından
Kızardımmm tepki gösterirdim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 739 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Adamasal (22 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 872 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 461 göst.
15 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,393 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,054 soru

24,148,646 cevap

334,784 kullanıcı

...