+1 oy
1,199 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Benim bebeğim şuan 2 aylık tam sezeryan ile doğum yaptım 2.çocuk düşünüyorum aralarında fazla yaş farkı olmasin arkadaş gibi olsunlar istiyorum ama sezeryanli olduğum için korkuyorum iç dikişlerden sezeryandan hemen sonra hamile kalan var  mi ?

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
30 ay varrrrrr
-Reklam-
0 oy
(487 puan) tarafından

13 yaş fark var:D:D

0 oy
(61 puan) tarafından
İlkinin hem süt hem eğitim hakkına girme çocuk yetiştirmek zor ilgi sevgi zaman sakın kafa istiyo benimkikerin arası 3 yaş buna rağmen ikinci olunca birinvi geri de kaldi
(671 puan) tarafından
Canım ben de senin gibi düşünüyorum aradaki fark az olunca birincinin hakkına giriliyor bence. Yaş 31 bebeğim 2 aylık aralarında 3 yaş olsun diyorum hatta bazen 4 mü olsa diyorum ama yaş geçiyor
(61 puan) tarafından
3yine iyi yani ama ondan aşağı inanki zor rabbim hayırlısını versin herşeyin senin içinde çok geç olmaz merak etme sağlıkla büyüt bebisini önemli olan iyi bireyler yetiştirmek çok çocuk marifet degil
(671 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Ben bazen tek çocuk yeter diyorum anneliği tattim layıkıyla yetiştirirsek ne ala diye düşünüyorum ama oğlum kardeşsiz kalsın da istemiyorum.
(61 puan) tarafından
Evet inşallah kardeşi olsun tabi nasip olsun rabbim dilemisse istemesende olyo zaten☺️
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Sezeryan oldum doktorum iki sene focuk yok dedi dikisler icin ama arkadasim bebegi 4aylikken 1 aylik hamile oldugunu ogrendi 

Dogurdu bi sikinti olmadi hastanede bi kadinla denk geldik 7 sylik sezerysnliymis 6 ayikda hamileymis dikisleri fln agriyormus ama kontrol altindaymis
0 oy
(496 puan) tarafından
Kızım 3 yaşına grmesine 3 ay kala abla oluyo kısmetse benm görüşüm ideal yaş aralığı fazla açınca hem çocuk için hem anne iin yıpratıcı maddi manevi ilk en azından bi memeyi bezi bırakmalı .
0 oy
tarafından
1 buçuk sene olacak inşallah. Ben de senin gibi düşündüm. 9 aylıktı sanırım hamile kaldım. Aralarında 2 yaş 

önerirler genelde sezeryan olduğu için ama hemen istiyorsan en azından benimki gibi 1 buçuk sene olsun. Bu arada ben de sezeryan oldum
0 oy
(545 puan) tarafından
6 yaş olacak aralarında oğlum 6 yaşına girdiğinde kızım doğacak Allah'ın izniyle inşallah ❤️
0 oy
(979 puan) tarafından
1. Nrmal 2.sezeryan arasnda 3yas var
0 oy
(79 puan) tarafından
355 gün :-D Kızım 1 oglum 2 olacak :) 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
4 buçuk yaş var aralarinda
0 oy
(6,400 puan) tarafından
18 ay var aralarında ama planlı bir gebelik degildi 2. Si :) yerinde olsam istemem çünkü çok zor
0 oy
(2,689 puan) tarafından

16 ay :D sezeyanlıyım. 

0 oy
(5 puan) tarafından
Doğum yapacam Çarşamba günü 27 aylik oglum var. Yerinde olsam anne sütünü iyice alsın sonra sütten kesince aşırı zorlugy oluyor yemek yemiyorlar huy degistiriyorlar
0 oy
tarafından
2 yas 7 ay var aralarinda
0 oy
tarafından
Gülüm tamam beraber büyüsünde çok çok erken ya 2 aylık daha bebek bari bir yas olsun sonra
0 oy
tarafından
Nasip olursa 3 yaşına gelsin kızım öyle düşünüyorum. Hem bizim 3 yıllık borcumuz da var en azından o da biter rahat ederiz masrafımız azalır
0 oy
(7 puan) tarafından
2.5 yaş araları arkadaş gibiler şimdiki bebbegimde 7 yaş kızlarımdan küçük 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Allah nasip ederse benimkilern arasında 4 yaş olacak :)
0 oy
(18,555 puan) tarafından
364 gun var aralarında kızım 13 şubat oğlum 12 şubat 
0 oy
tarafından
Seseryan oldum ikisininde de 15.5 ay falan var oğlum 5 aylık olacak kızım 20 aylık 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 371 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 564 göst.
0 oy
13 cevap 445 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 896 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,452 cevap

333,161 kullanıcı