0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
İnsan en çokta kendini seviyo bazen kurduğumuz hayaller parça parça oluyo sonra biz o parçaları hep tek tek arıyoruz yorulmak gibi hayat her zamn her şey bi ukte boğazımda kaliyo hayat neden böyle şeyler yaşatır bilmem ama böyle olsun da istemezdim yoruluyorum defalarca çocukken olduğu gibi düşüyorum sonra nefes alip tekrar ayağa kalkıyorum ama o yara hep duruyo  böyle olsun istemezdim hayatı böyle yaşamak yada böyle zaman geçirmek istemezdim herkesin için de  yorgunluk sabah gülmelerin arkası gece kafamızı yastığa koyduğumuz da o keşkeler...

1 cevap

0 oy
tarafından
O keskeler hiç bitmiyor ki zamanında dusunemeyip te yapamadığım eksiklikler hiç bitmiyor ve bunun farkına yıllar sonra varmak çok acıtıyor niye herşeyi eksik yapıyorum bu yüzden bazen  ben niye anne oldum ki diyorum çocuklarımın bebeklik resimleri bile eksik bu yüzden anneliği haketmedigimi düşünüyorum  kendime çok yukleniyorum 
(75 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok doğru o keşkelerin farkına vardığımızda yıllar  geçmiş oluyo
(75 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
......
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 417 göst.
2 Eylül 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ☆☆☆hry☆☆☆ (3,141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 982 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 321 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,365 soru

24,138,406 cevap

334,396 kullanıcı

...