0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Su showdaki program da ki dilek olayı nedir kızlar videolarına denk geldim Allah aşkına bu nasıl anne baba bu nedir ya ne . Ne halde bu dünya nasıl bir yer oldu

5 Cevaplar

0 oy
(4,650 puan) tarafından
Keşke düzmece olsaydı o kadar çok isterdim ki
tarafından
Elim ayağım boşaldı bir kız bile diyemuyorum çünkü resmen çocuk bir anne baba nasıl bunu yapar nasıl ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konu ne canım TV yok ya bilmiyorum hiç intertte de görmedim
tarafından
Anne babası eve bir sürü insn çağırıp 12 yaşından 16 yaşına kadar kıza madde verip satmışlar canım yazarken utaniyorum beynim almıyor yemin ederim soyleein yerini de halk versin omlarin cezasını madem hükümet veremiyor bırakın artık halka böyle pislikleri
tarafından
Yazıklar olsun ya anne baba adı altındaki bu insanlar da merhamet yok mu ne
Nasıl anne baba bunlar:/
Peki ya oraya gelen kişiler Allah ıslah etsin ya Yargıtay eşe lan dememin boşanma sebebi olduğunu açıklamadan önce böyle kişilere gerekeni yapsın önce :/
tarafından
Adalet ne zaman var da şimdi olacakki
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Özet geçebilir misin izleyemedim
tarafından
Anne babası eve bir sürü insn çağırıp 12 yaşından 16 yaşına kadar kıza madde verip satmışlar canım yazarken utaniyorum beynim almıyor yemin ederim soyleein yerini de halk versin omlarin cezasını madem hükümet veremiyor bırakın artık halka böyle pislikleri
(14,198 puan) tarafından
Rezil serefszler parcalayacaksin böylesini Allah'ın azabı onların üzerine olsun
tarafından
Allah ıslah etsin bunlari cidden
0 oy
(445 puan) tarafından
2 gündür izledikçe ağlıyorum..  biz duyarken dinlerken bh kadar çok etkileniyorsak o kız daha 17 yaşında ve 12 yaşından beri neler yaşamış neler çekmiş o kadar kötü ve üstünden gelinmesi zor bir yaşanmışlık ki rabbim yardımcısı olsun ve yapanların Allah belasını versin oyle anne baba olmaz olsun..
tarafından
Beynim almıyor izledim ve şuan resmen hayyatan koptum
(445 puan) tarafından
1 kilo patates için kızını kullandıran  bir anne olamaz ve ailecek izlemek o kadar iğrenç ve kötü kiii
tarafından
Hala sakince konuşuyor sunucu da bence olay müge anliya ve emniyet mensuplarına gitmeli derhal
(445 puan) tarafından
Gercekten oyle yani her arayan bağlanan kişiler de doğruluğunu soyluyor kanıtlıyor zaten ama bu dünyada adalet nerdeee. İnşallah tez zamanda hepsi cezasını çeker
tarafından
Hiç umudum yok kız açık açık devletin de eli var dedi bu saate kadar hala susuluyors emin ol herkes kendini aklmaya olayı kapatmaya çalışacak tıpkı Aleyna çakır cinayeti gibi..
(445 puan) tarafından
Evet öyle gerçekten ve kiz kardeşine de aynısını yapıyorlarmış yani dünya gerçekten çığırından çıkmış ne namus ne hayâ ne ahlak kalmış insanlar vahsilesmis doyumsuz olmuş eğer ki öz kızına bunu yapabiliyorsa ki öz kızı olmasa bile bir kıza bunu yapan zaten insan olamaz cok etkisinde kaldım Allah böyle pisliklerin belasını versin
tarafından
Ben şuan saka olsun yalan olsun diyorum beynim almıyor cidden Allah ıslah etsin
0 oy
tarafından

İzlemedim konuyu özet geçer misin

tarafından

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,814 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 3,483 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Rukieye (2,123 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 546 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (238 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 526 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,995 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,932 soru

24,092,255 cevap