0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sma optripo aldım kabız yaptı comfort aldım oda ishal yaptı karıştırdım kullandım hala bebeğimin sancısı geçmedi bugün humana aldım ben diğer iki mamayı nasıl degerlendirebilirim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlık ocağına verebilirsin onlar ihtiyaç sahibini bilip veriyor 
tarafından
Teşekkürler pazartesi bir konuşayım acaba karıştırıp versem olur mu bebeğin dilini anlayamadim emmeyen bebek çok zor
tarafından
Biz Bebelac Gold kullandık hiç sorun yaşamadım canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastaneye veya sağlık ocağına götür ver. Başka bişey olmaz onlardan
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Yemiyorsa ihtiyacı olan birine ver bence 15 gün dolmadiysa
tarafından
Daha yeni etrafimdada yokki milletin bebeği ya büyük ya Aptamil kullanıyorlar
(4,651 puan) tarafından
Kaç numara
tarafından
1 numara benimle birlikte doğum yapan bir kız vardı onu aradım şimdi alırım dedi o sma kullaniyormud yarın köye götüreyim artık mundar olmasin
(4,651 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın Rabbim hayrını kabul etsin :)
tarafından
Amin inşallah canım siz öyle ver demeseniz benim aklıma bile gelmezdi sansimada kız mesaj attı bu sorudan sonra :-)
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Ver sağlık ocağına ihtiyaç sahibi birilerine verirler
0 oy
(1,261 puan) tarafından
Oğlum emmesi çok gazliydi biz de doktor tavsiyesi ile humana antikolik kullandık.sanki bebeğim yeniden doğdu bütün gaz sorunlarımız bitti.10 yıl geçti hala o doktora dua ederim
tarafından
Ben napacagimi şaşırdım oturup ağlayacaktim artık bebeğin dilinden anlamıyorum diye bugün humana aldım internetten araştırdım inşallah bizede iyi gelir 29 günlük bebeğin bugün pirinç unu yaptım ihlamura cici bebe ezdim verdim çocuk rahatladı uyuttum gittim humana mama almaya artık bu mamayı kullanıyoruz .. banada ebe sma  önerdi halbuki ben Aptamil almıştım sakin verme palm yağı var onda dedi senin doktor işi biliyormus hipp te denedik oda ishal yaptı Aptamil iyiydi onuda yağdan dolayı almak istemedim birdaha
(1,261 puan) tarafından
Aptamil içtiğimiz gün biz hastenelik oluyorduk...ama doktoruMuzdan Allah bin kere razı olsun bebeğim huzur buldu..şimdi hamileyim dua ediyorum emsin diye
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Ben kizima 1 hafta aptamil kullandim cok gaz yapti asiri. Sonra sma optipro aldk 1 yasinda hala kullaniyorum gsz sorunu kalmadi. Siz gaz masaji yapin onum derdi gazdandir. Gaz damlasi ve bagirsak duzenleyici de verin mutlaka
tarafından
Benimki tavşan poku gibi sicmaya başladı kıvranıyordu bize yaramadı aslında iyi mama çoğu kişi tavsiye ediyor metabolizmadan metabolizmaya fark var herhalde comfort aldık sabaha kadar bir paket beze sıçtı neredeyse mizmizlandi kızardı gitti elimde çocuk bende vazgeçtim
(1,574 puan) tarafından
Kac aylik bebeginiz
tarafından
Bugün 29 günlüğüz daha yeni doğum yaptım
(1,574 puan) tarafından
Ek gıda gibi bisey verdin mi canim
0 oy
tarafından
Ek gıdaya geçince o mamalai karıştırarak sebze meyve püreleri yapAbilirsin
tarafından
Ama açmışsın ambalajı çok pardon ihtiyaç sahibi bulup vermek en iyisi
tarafından
3 gün oldu alalı aklıma tanıdık geldi aradım alır mısın diye alırım dedi yarın köye götüreceğim
0 oy
tarafından
Bebegin ek gıda döneminde ??ben yogurt yapmistim devam sutuyle
tarafından
Biz daha 29 günlüğüz açtığım için tüketilmesi gerekiyormuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esmaduru (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
13 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aliys07 (80 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,944 soru

24,190,541 cevap

336,868 kullanıcı

...