0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kızlar ben şişe den korkuyorum bende buzluga attım ama herkez şişe yapmış buzluktaki yenilmiyormu niye??

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende buzluga attım canım konserve tehlikeli zehirlenme daha fazla 
(327 puan) tarafından
Güzel oluyor mu canım ilk kez yaptim
tarafından
Güzel oluyor canım Ablam da yapıyor
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
Canim yeniliyor ama konserve yaparsan tadı daha guzel olur önemli olan onu muhafaza edebilmek güle.gule yiyin canim
0 oy
tarafından
Ben ham buzluğa atim hem sise yaptım kuzum buzluk seviyorum ama benim dolap küçük ondan konservede yaptım 
0 oy
tarafından
Bende bu sene ilk defa domatesleri buzluğa doğradım attim bakalim çıkarınca nasıl olacak 
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Kusum benim buzlugim kucuk ben kavanozlara.koysum melemenliklerimi sicak sicagina ters cevirdiginse oyle sogmaya birakiyom kendi kendine vakumlaniyor Allahin izniylede hic biseu olmuyo
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Domatek konserve yapıyorum gerisi fasulye vs dolaba atıyorum dolap daha kolay ama yer yok diye konserve dondurucu da var ama donates konserve yaparım 
0 oy
(439 puan) tarafından
Ben daha dün yaptım domateslerimi pişirdim soğuktan sonra poşetlere dolapa attım ben hersene yaparım güzel olur 10 tane yaptım
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Canım ben fırında güveç yapıyorum sonra kilitli buzdolabı poşetlerine koyuyorum çok güzel oluyo domatesleri ise konservede yapıyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,679 cevap

328,953 kullanıcı

...