0 oy
885 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından

image

sizin oralar nasıl kızlar? Kış gelmis valla gecede 0 dereceydi 40 defa kizimin üstünü ortmeye kalktım herhalde sobada kurulu degil donduk donduk..

30 Cevaplar

0 oy
(1,621 puan) tarafından

Bugün 13 derece burda kombi yanıyor 3 gün 35 de ama bebeğe kazak üstüne örgü kazak giydiriyorum :D geçen sene diyordu üşüyen bi kat fazla giysin diye bu sene erken başladık

(3,102 puan) tarafından
Bende 3 kat giydirdim valla benim kızı cocuk bunaldi ama mecbur
(1,621 puan) tarafından
Benim kızın adı da eslem :) kızın eslem mi benim ki çok cadı kız seninkide öyle mi ya
(3,102 puan) tarafından
Ben valla sırf yaramaz olmasin diye gülnur da koydum adını (gülnur eslem) gülnurda ablamın adı huyu ona benzesin diye gercektende benziyo afagsgsg:D
(1,621 puan) tarafından
Keşke bende bulaydım sakin  bi isim kız yaramaz olsun cadı olsun kendini ezdirmez iyi olur dedim de bu kadar da dememiştim :D
(3,102 puan) tarafından
Arada bi benimkide sabrimla oynuyor ya cokta uslu degil gecen kafasindan asagi meyvesuyu dokmus o yetmemis ayakkabiliga dokmus bi guzel yedirmis hertarafina:D
(1,621 puan) tarafından
Oooo maşallah benimki henüz o evrelere gelmedi 7 aylık bilmiyom o zamana gelince nolacak
(3,102 puan) tarafından
O zaman tadini cikar valla neler yapiyorlar neler bugun 2 yasina girdi benim kiz 2 yas sendromlari var bide 2. Dogcak az kaldi 38 haftalik oldum surda napcam bilmiyorum kafamda deli sorular:D
(1,621 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bi daha mı tövbe bi oğlum var 9 yaşında 8 yıl sonra cesaret ettim bundan sonra da edemem artık :D
(3,102 puan) tarafından
Bende bundan sonra pek dusunmuyorum olursada okul cagina geldiklerinde dusunuyorum
(1,621 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Nigde sanırım orasi:)
(3,102 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Niğde de hava buz buz:woot:

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Ben daha kış temizliğine başlamadım yarın yapacağım inşallah gerçekten çok soğuk 
0 oy
tarafından
Burası da çok soğuk 1 aya kalmaz sobalar iner
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Bizim burda 17°
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bizde donduk diger aya kalmadan petekleri açarız.
0 oy
tarafından
22 derece valla güzel burası, bebeğimede ilk kez ince bi tulum giydirdim hep zıbınla dıruyordu yavrum :) 
0 oy
tarafından
Bizim burası da soğuk kaluferi açtım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,670 soru

24,128,133 cevap

333,890 kullanıcı

...