0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba kızlar neden bilmiyorum ama icimde bi tedirginlik var korunuyoruz ama 1 haftadir acaba ertesi gün hapı mi atsam diye icimden geciyor evde de yok eczaneye gitmem lazim suan gidemiyorum da ertesi gün hapi yoksa ne yapabilirim acaba ve hic bi sekilde yanlislikla da olsa bisey olmadi hep korunduk ama tedirginim nedense 1 hafta sonra adet olcam ama icime bi sıkıntı düştü 7 aylık bebegim var dedigim gibi hep korunduk 

10 Cevaplar

0 oy
(4,650 puan) tarafından
Dua etmekten başka çaren yok şuan
-Reklam-
0 oy
tarafından
O degilde ella olmus 120 eczanede duydumda sok oldum 
(1 puan) tarafından
Hic kullanmadim fiyatini da yeni ogreniyorum bende şok gecirdim
tarafından
Gecen eczaneye gittim cocugun biri konusuyo tlfnda ella ella neyyy diyo bagira bagira bide kalabalik eczane :))) dayanamayip ben diycektim eczaci dedi tamm anladim ben siz kapatin teli kac para diyince 120de duyuncaaa oglann viiiyyy dedi ay ben bi kahkaha attim eczacida bana guluyo  :)))
(1 puan) tarafından
Ay herşey pahalı ya artık :D
0 oy
tarafından
Yapacak bişey yok malesef 
(1 puan) tarafından
Ya hep geri cekilme oldu ama ben internette bu sekilde korunarak hamile kalanları gördüğüm için tedirginlestim
(17 puan) tarafından
3 aylik bebeğim var geri çekilme yöntemiyle:)
tarafından
Ben de hamile kalmıştım geri çekilme ile
(7,827 puan) tarafından
Şerifecim demişsin ya
‘’ Ya hep geri cekilme oldu ama ben internette bu sekilde (((korunarak))) hamile kalanları gördüğüm için tedirginlestim’’ bu korunma yöntemi değil korunduğunu sanma yöntemi nasrettin hocanın göle maya çalması gibi ya tutarsa ?? Sizinkiside ya korursa ??
0 oy
(4,682 puan) tarafından
1 hafta önce olana ertesi gün hapı fayda etmez canım yapabileceğin bişey yok adetini bekle olmazsan test yap
(1 puan) tarafından
Ama hep geri cekilme oldu sadece tedirginim
(4,682 puan) tarafından
Sadece geri çekilmeyle korunduysan vay haline onun suyu seli yeter hamile kalmaya örnek verecek olursak ben varım 34 haftalık olduk bile
0 oy
(12,026 puan) tarafından
1 hafta gectiyse zaten bitti hersey bacım. 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Olayın üstünden bir hafta geçmişse ertesi gün hapı da işe yaramaz 72 saat içinde almak lazım ne kadar erken o kadar iyi
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ertesi gün hapı 1 hafta sonra ise yaramaz 
0 oy
(163,352 puan) tarafından
onlar uctu bacim yaa millet cok kaza yapiyo heral 1 tanecik hap icin cok para istiyolsr komsu cocugu falan yokmu hidip alsin
0 oy
tarafından
Ertesi gün hapı için geç kalmışsınız. Boşuna içip hormonlarinizla oynamayın çok da iyi bı hap değil o. Bide tehlikeli durum olmamışsa vesvese yapiyosundur.
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ertesi gün hapı yumurtlamadan önce işe yarar yani diyelim sn Yumurtlama sonrası KORUNMASIZ ilişki yaşadın o zaman işe yaramaz yumurtlamadan önce içersen işe yarar ki sn hep korunmuşsn 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 192 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kalpkirikkjaba (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 221 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 552 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugcemila (60 puan) tarafından soruldu