Kızlar 2 haftadır tuvalete çıkarken ciddi derecede ağrı oluyor cam kesiği gibi tuvalet benim için korkulu rüya halini aldı gece gündüz tuvaletim gelecekte gidecem diye ödüm kopuyor Rabbim kimseye vermesin. Çok minik te Bi et parçası var içten dışa çıkan ve Bi şekilde tlf ayna kullanarak baktım kesik oluşmuş orda. Yani anladığım kadarıyla bu hemoroid ve çatlak oluyor. En fazla korktuğum şey dahada ilerleyecek olması. Ekmek tüketimini azalttım bol su içiyorum meyve ve kuru yemiş mutlaka yiyorum acı baharat bıraktım. Ve sabah kahvaltıda zeytinlerimin üstüne bol zeytinyağı döküp yiyorum çünkü sade içemem. Ve günde 1 kez 20 dk sıcak suyla oturma banyosu yapıyorum.
Bacım bebeğimin kırkı çıkmadan aynı seyleri yaşadım öldüm öldüm dirildim ağladım her seferinde çok zordu valla doktor bana bunları verdi ek olarak sıcak su ile taharet aldım . Rabbim şifa versin. Fitili çok kullanmadım canımın acısından ama tavsiye ederim kremde fitilde iyi geldi . Kremin o başlığı bile insani canından ediyor ama inan şifa için mecbursun . Tuvaletten sonra ki sızlama acı içinde kantoron yağı sürdüm o da baya iyi geldi
1,486,832 soru
24,307,127 cevap
344,518 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın