0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Arkadaşlar merhabalar canım çok sıkılıyor..

Oğlum var dört yaşında ailem bir iş nedeni ile memlekete taşındılar eşim nişanlıyken aile apartmanı da ki dairesinde oturmayıp benim ailemin yanından daire aldı beş senedir burdayız komşuluk falan yok eşim ailesile samimi değiliz yıldızımız pek barışmaz ama küste değiliz kv eltim aynı apartmanda oturuyor. Görümcem yakın ama birbirimizi ile yıldızımız hiç barışmadı beni kışkançlık alınganlık ile suçladılar hep.. Nedense hiç yaranamadım hiç birine hiç onları arayasım gelmiyor.. Onlarla iyi olmak istiyorum ama çok değişken türde bir insanlar çevremde yok.. okul okuyorum açıktan üniv son senem eşim yoğun çalışıyor.. Yani kısacası ne yapacağımı şaşırdım son senem ders çalışmaya başlicam kitabımı bekliyorum işte kızlar başka ne yapabilirim inanın içim çok daralıyor ben mi kötüyüm de kimsem yok eşimin ailesi neden bana yakın davranmıyor uff

Birde oğlumla bile ilgilenemiyorum yetemiyorum ona bir psikoloğa gitmeyi düşünüyorum içimde hep sıkıntı var 

3 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Bunalmışsin iyice kardeş yalnızlıktan düşunupdurma derim ne yapcan Allah başka keder vermesin

Ne okuyosun canim
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından
Oğlunu al gez dolaş açilirsin cnm bnce hiç kimsenin yanında olmaması çok güzel bişey emin ol fazla kalabalk hep huzursuzluk yaratr 
0 oy
tarafından
Bir hobi edin bir uğraş bul bir tutkun olsun seviyorsan kitap oku

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 434 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Beyzanur (905 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 669 göst.
0 oy
5 cevap 202 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu