0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kizlar yarin kadin doğuma randevu aldim spiral takmak için ama adetli değilim yani randevu yoktu devlette takarlar mi acaba bide biz mi eczaneden alıyoruz yoksa hastane mi takıyor agri fln oluyor mu cok korkuyorum 

1 cevap

0 oy
tarafından
Adetlı olmadanda takıyolar ama adet oldgun zamn rahım acılıyomus dha rahat oluyomus . Bna taktrmak ıstedgn zmn ıster adetli ol ister olma gel takarz demsti adetın 5.gunu tktırdım leke gelıyodu sadece btmıstı yanı canm. Bıde onlr kendsı tkıyo ynı bna onlr taktı bn almadm eczaneden
(19 puan) tarafından
Peki agri fln cok oldumu ne kadar sürüyor
tarafından
Takması 2 sanıye felan surdu canm ben agrı sancı hıssetmedım sadece takarken ıgne batar gbı bı acı oldu sanıyelik snra hıc bsy hıssetmedm . Taktıkdan snrada ultrasyonla yerıne olmus mu olmamıs mı dıye bakıyo
(19 puan) tarafından
Yarin randevum var hemen takar mı doktor cnm
(19 puan) tarafından
Cesaret geldi şuan saol ya
tarafından
Valla canm takar muhtemelen bılemıyorum kı. Korkma zaten  2 sanıyelık bı olay ben Sadece artık dogumdan snra o çatala ckıp alttan bakmalarını muayene olmaya korktgm ıcn brz skntı yasadm onn harıcınde skntı yok sukur .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Piem0465 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 404 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bir anne (519 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,607 soru

24,113,283 cevap

333,084 kullanıcı

...