+1 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar bilen bilir kaynanam kötü değildir ama ara ara laf dokundurur yine öyle bişey oldu memlekete izne geldik annemle kaynanamın evi pek uzak değil yarım saat mesafede araları da iyidir eşimle hep biz gittik oğlum daha 4 aylık perişan etti beni git gel telde konuşurken yarın gene gelin dedi sinirlendim halimi de görüyor çünkü sizin eviniz tekke değil zaviye değil bir kere de siz gelin zor oluyor dedim kendi evini al geliriz dedi bende sende hala kaynana kayınbabayla duruyorsun senin evin olsun bende öyle gelirim dedim nolur yorum yapın haksız mıyım oğlumun yeme uyku düzeni kalmadı 2 hafta da
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
(2,824 puan) tarafından
Herkesin bi taşma limiti var zaten siz sınıra gelmişsiniz anlaşılan bebekle sürekli gitmekte zor olur heralde
(603 puan) tarafından
Ah inanın evet belki de baştan uzun uzun anlatamadığım için kimse anlamıyor sonra gelsin linçler
(2,824 puan) tarafından
Olayların içini bilmeden yorum yapmak herkes için kolay olumlu yada olumsuz farketmiyo zaten takmamak daha kolay
-Reklam-
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Utanmasan döveceksin kadını yani 
(603 puan) tarafından
Ay tövbe yarabbi ne alakası var Allah aşkına yorulrum git gel oğlum perişan oldu gönülleri kırılmasın diye yavrumda düzen müzen kalmadı
(7,140 puan) tarafından
Bunu söyleyebilirsin güzelce sinirlenecek birşey yokki demekki seni insan yerine koyuyorlar ne güzel evlerine davet ediyorlar sayıyorlar bence buna sevinmen lazım kadına haksızlık etmişsin ve cok agır konuşmuşsun
(603 puan) tarafından
E bende bağır çağır söylemedim zaten ki zoruna gittiğini de sanmıyorum zaten bugün tekrar konuştuk mesele düşüncesiz olmaları gecelerce uyumadı oğlum hala gel diyorlar evleri sucak klima yok ben gene de gittim ama bir kere akşam da onlar gelebilirler zaten ailemle araları iyi
0 oy
tarafından
Sevseler saysalar bir türlü tam tersi olsa bir türlü 
(603 puan) tarafından
Yahu anlamıyorum ya da kendimi anlatamıyorum ama gönülleri olsun diye defalarca gittim kaldım oğlum 4 aylık perişan oldu bir akşam çaya gelmekle kimsden bişey eksilmez torunlarını da görmüş olurlar bütün mesele bu
0 oy
tarafından
Ben Kaynanan olsam çağırmam seni Kusura bakma 
(603 puan) tarafından
Aman ne kusura bakcam

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,507,327 soru

24,604,519 cevap

363,771 kullanıcı

...