0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar burada paylasıyoruz bir cok seyi birbirimizden ögrenip dertlerimizi paylasıyoruz bu konuda harika fakat bazı arkadaslar aşıyla ilgili paylasım lar yapıyor. Özellikle son bir kac gundur bebeklerle alakalı. Dogru dahi olsa boyle herkese acık bir platformda boyle paylaşımlar ülkemizde suç teşkil etmekte. Halkı galeyana getirmek ve panige sürüklemek adı altında dikkat edelim kimsenin canı yanmasın. Beni bulamazlar dusuncesi ne girmeyin. Her cihazda bir ıp numarası vardır. 

5 Cevaplar

0 oy
(17,006 puan) tarafından
Uydurup paylaşmiyorlarki canim. Zaten televizyonda açik açik söyledi adam yapildiğini. 
(1,861 puan) tarafından
Bazı insan kanundan korkmaz boşver sen:)her kanun işleseydi
tarafından
Artıladım kuzu öpüyorum
(12,026 puan) tarafından
Siz bilirsiniz canım =)
(17,006 puan) tarafından
Sadece sosyal medyada ortaya atilan bisey olsa bende paylaşilmasin derim ama haberin çikiş noktasi tevizyonda bir doktorun konuşmasiyla ortaya çikti. Eğer bunlar yalansa o doktor ve o doktoru canli yayinda konusturan kanal suçludur. Biz gazeteci degilizki haberin doğrulugunu araştiralim.
(17,006 puan) tarafından
İrem bende seni öpüyorum :*
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kız doğru mu o haber acaba tv izlediğim yok dünyadan haberim yok bu ara
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama burada bu derece hele ki asıyı yaptırmayın vs paylasım yapılıyor suc bu. Evet herkes dusuncesi de özgurdur ama yaymaya calısmak kanunen suctur
0 oy
(7,616 puan) tarafından

Dünyada  ve bizim ülkemizde de yanlış tedavi yanlış teşhis yüzünden binlerce kişi ölüyor allah işini iyi yapanlarla karşılaştırsin 

Özel ya da devlet fark etmiyor 
(12,026 puan) tarafından
Tabi ki oyle. Fakat dediğim gibi anlatmaya calıstıgı burada bunu paylasıp direnmek suç. Yani aşı vurulsun yoksa öleceksiniz demekte suc.
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Bebeklere korona asisi mi yapiliyormus
(12,026 puan) tarafından
Oyle bir haber cıkmıs

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 633 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 398 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
24 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,899 cevap

329,217 kullanıcı

...