0 oy
689 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından

Merhaba öncelikle lütfen kötü yorum yapmayın ben 21 yaşındayım eşim 22 yaşında 2 kızımız var 

Fakat evlenedik evleneli eşim çok isteksiz beni seviyor ve aldatmiyor bundan eminim ama isteksiz ben istersem oluyor yoksa hiç birşey yok neden bilmiyorum bugün de duydum ki hocaya gidip kadının biri kendi kızının kocasını bağlanmış diye acaba bizede mi biri öyle yaptı diye düşünüyorum 22 yaşındaki bir erkeğin isteksiz olmasi çok saçma değil mi

22 Cevaplar

0 oy
(10,000 puan) tarafından
bıde tam tersı ben ısteksızım dır esıme kalsa hep olcek ozamanda ben ısteksız oluyom 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşla ne alakası var isteksiz olmasının 

Sebebini eşine sorsana neden çekiniyorsun böyle şeyler konuşarak çözülür. 

Ayrıca kim neden eşine böyle bişey yapsın 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Daha neler duyucam ya ilahiyat okudum bunları bilmiyorum .demkki beline sadık maymun iştahlı doyumsuz değil maşallah.
(73 puan) tarafından
Ben de yeni duydum böyle birşeyi
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm kişiden kişiye değişir   bilemedim ki ne denir ona sorsan
(73 puan) tarafından
Oda kabul ediyor isteksiz olduğunu
(2,558 puan) tarafından
Peki nedenini söylemiyor mu  sen alıştır CNM her fırsatta yanaş  bir süre sonra alışacak tir
0 oy
(776 puan) tarafından
Acaba gun icinde cok mu yoruluyor canim yada geçim sıkıntısıni falan mi takiyor kafaya
(73 puan) tarafından
Canım evet gece çalışıp gündüz evde
(776 puan) tarafından
O tamamen insani etkiliyor ki kuzum. Kendinden pay biç. Bi gece uykusuz kalsak gunduz ne kadar uyursak uyuyalm kendimize gelemiyoruz. Cunku fizyolojik olarak gece uyumamiz gerekiyor. Ama yinede bunu konusabilirsin esinle. Bide bol bol cikolata,ceviz,findik falan yedir. Umarim bi faydasi olur.
(771 puan) tarafından
Ya bence yorgunlukla cok alakasi yok. Benim esim usta. Sabahtan aksama kadar canı çıkıyor tam bir iskolik ama aşırı düşkün. Yorgunluktan ölse dahi istiyor hergün. Bende aksine cok düşkün değilim. Istek varsa yorgunluk falan etkilemiyor pek
(73 puan) tarafından
Aynen bende senin gibi düşünüyorum benim eşimde usta fırıncı bilmiyorum benden bir sıkıntısı olmadığına eminim ama kendi isteksiz macun aldı mesela geçen evet fayda gösterdi ama haz duymuyor bile yani
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Bazıları böyle olabiliyor normal olabilir. Ha başlarda böyle değil de sonradan olduysa o zaman akla çok şey gelebilir Bi rahatsızlık olması falan gibi. Ama en baştan böyle idiyse normal olabilir 
(73 puan) tarafından
Evet en baştan beri böyle 5 yıllık evliyiz hep bu sekilde
0 oy
(496 puan) tarafından
Bence o yaşlarda normaldir 30 lu yaşlardan snra azıyo adamlar 
(2,011 puan) tarafından
Hahahs niyeyse gülesim geldi bu yoruma :)
(496 puan) tarafından
:D :D.
0 oy
tarafından
Sağlık sorunu olabilir eşinle görüş 
(73 puan) tarafından
Eşimle surekli konusuyorum zaten söylüyorum ona oda kabul ediyor isteksiz olduğunu
0 oy
(714 puan) tarafından
Hormonlarına baktırdı mı bazı hastalıklarda isteksizlik yapabiliyor canım serdar ortaçın bir hastalığı vardı ya onun gibi oda isteksizlik yaşıyor mesela 
(73 puan) tarafından
Yok hiç baktirmadi
0 oy
tarafından
O tarz durumalrda erkek ilişkiye hiç giremiyor eşimde belli ki bir haz sorunu var bunun için de kuvvet macunu falan kullanabilir sağlıklı başkanın abur cubur vs yemeyin bu yaşlarda genelde öyle pratik ne buldun at ağzına oluyorda sonra yaş kemale erince içine bir pişmanlık oturuyo ona dikkat edin 
(73 puan) tarafından
Aldı evet geçen oldu ama dediğim gibi o işe başlayınca istegi kaçıyor bazen deniyor olmuyor
tarafından
Psikolojik olabilir kendine güvensizse eşini mutlu edememe düşüncesi varsa ondan da olur bence olmadı bi terapiye gidin düzelmeyecek bir şey değil canım
(73 puan) tarafından
Mesela bir sürü kıyafetler falan aldım önce hiç umursamadı onları sevmiyorum dedi artık bende sıkıldım böyle olmasindan
0 oy
(163,475 puan) tarafından
sacma degil cunku 22 yasinda bi erkek olgun degil babalarimiz 20 30 sene once evlenmis ama su zamandan 22 yasinda 2 cocuk bi ev sorumluluk alicak yas degil yasam sartlari uzerindeki sorumluluklar agir gelmis olabilir uzerine gitneyin
(73 puan) tarafından
Evet doğru bunları biliyorum ama  mesela güler eğlenir gezdirir yedirir içirir her gün arbayla  dolandırir bize çok düşkün ama öyle ye yaklaşmıyor
(163,475 puan) tarafından
iste bak kendin diyon gezim tozum yiyim icim kafasinda evliligi ve sorumlulugun farkinda degil
(73 puan) tarafından
Hayır bunları bizimle yapıyor bana kizacaksin belki ama 3 sene sevgili olduk biz o zman hep öpmek başka başka şeyler isterdi  evlendik hepsi bitti evlligin farkında biz kayinvalidmegille yaşıyoruz 4 biz 3 onlar 7 kısiyiz bir evde kayinvabam engelli o yüzden ayrilamiyoruz diyorum bundan da olur mu diye
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Anam 2nizde cocuksunuz daha ne isteği olacak cok aldırış etme canim 
(73 puan) tarafından
Küçük kızım spraille oldu büyük kızımı istedik
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Ağır bi işte çalışıyorsa olabilir canım, benim eşimde öyle işten eve bi geliyor ölü gibi, hak veriyorum onada
(73 puan) tarafından
İzinli kalsada istemiyor canım ama çarşıya gidiyor telfonla oynuyor uyuduğu zaman tabikde bende zorlanıyorum
0 oy
tarafından
Bende 5 senelik evli olucam hala utanirim eşimden istekliymdr ama o an msela o  şey oldumu  tam isteğimi gorcek diyorum ama utanıyorum cekingenligim.artiyor bazen eşim konusyoruz kızıyor bende kizyorm kendme ama elimde degl utaniyorum o an eşimden hala
(73 puan) tarafından
Biz öncesinde sevgiliydik benim eşimde ki utanma değil canım o an haz bile almıyor
0 oy
(120 puan) tarafından
Eşime bıraksam günde 3 kez birlikte olur o derece istekli bı hocaya git canım biri bağlamış olabilir
(73 puan) tarafından
Hani benden dolayı bir şikayeti olacağını hiç sanmıyorum canım normalde söyler çok güzelsin falan diye ama o konuda hiç bişey yok
0 oy
(771 puan) tarafından
Benimkide  tam tersi. Ben pek yanasmam hep o ister aşırı düşkün @_@
(73 puan) tarafından
Asirida olsun istememem ama olsun yani olurkende istek yok
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Ya kusuruma bakma ama 22 yasında evli olup iki. Çocuklu olmak ne demek ya. Tamam erkenden evlendiniz de bacım hayatınızı gençliğinizi yaşamadan iki çocugun sorumluluğunu almak nedir. Kendinize büyük haksızlık. Birde kendinize ait kurulu bir düzeniniz de yokmuş. Daha el ele tutuşup gezecek yaştasınız. Ben hayret ediyorum ya. Kardeşim 27 yasında daha nişanlı. Kız kardeşim 24 yasında daha okuyor. Gerçekten geçim ve çocuk sorumluluğu almak erkekleri de kadınları da çok yıpratıyor.. Birde kalabalık evde kolay olmaz gündüz evde ol gece işte. Zor iş. Allah yardımcınız olsun ama kendi düzeninizğ kurun. 
tarafından
Mesela eşim 31 yaşında ben 22 yaşındayım 18 yaşımda evlenmek zorunda kaldım kimse sahip çıkmadı mesela, 2 çocuğum var benimde, yani çokta yargılamamak gerek, ben üniversite sınavına girip Kara,hava deniz, sahil güvenlik bütün astsubay puanım tutuyordu mülakata gittim olmadı kimsede o şansı bana vermedi bidaha da elime geçmedi
(3,546 puan) tarafından
Vay canım ya.. Geleceğin ne parlakmış... Üzüldüm senin adına. Keşke mesleğin olsaymış kadına ne yakışıyor o üniformalar..  Ben ne olursa olsun erkem yasta evliliğe karşıyım ama neden işte kızın da erkeğin de hayat savası çok erken baslıyor. Cahillik dönemine denk geliyor. Kırıyor da kırılıyor da insan. Birde bebek olunca daha zor. Önce evlilik rayına oturmalı sonra bebek olmalı. Yine kendilerine zararı oluyor diye üzülüyorum. Yoksa Tabiki beni ilgilendirmez herkesin kendi tercihi.
tarafından
Ah ben çok ağladım kabul edilmediğimde, kara için Ankarada, Havacılık için İzmir'de, deniz ve sahil güvenlik için Samsun'da ayrı ayrı mülakat istediler Kara ve havacılığa girdim çok zordu soruları da çok zordu bir şekilde cevap verdim ama olmadı, yani arkamda duran bir ailem olsa idi ben kendimi çok iyi yere atardım kuzum, içimde koca bir pişmanlık olarak kaldı bu olay :(
(3,546 puan) tarafından
Bu konuda gerçekten ailenın arkada olması çok önemli.. Benim de hayalım subay olmaktı babam okuldan aldı. Biraz güzeldim çok kıskandı dış etkenlerden. Hayatımı babam değiştirdi belki de. Şimdi özel sektörde çalışmak yerine mesleğim olacaktı belki. Benim de hep içimde ukte kaldı ama sen çok yaklaşmışsın. Oda daha zor. Nasip diyelim bari.. Şimdi kızlarıma diyorum hep asker olun okuyun ben olamadım siz olun. O üniformayla sizi görüyüm ölmeden diyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Esin de kabul etmiş zaten...iş yorgun vs de etkiler çok soun oluyorsa bi dr. Gidin
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Kendimi gördüm şu an ben 26 eşim 31 yaşında 2 yıldır evliyiz bizde de hep böyle idi ben Bi süre sonra kafama takmayı bıraktım artık :/
0 oy
tarafından
Valla bende 22 yim eşim 31 ama eşim senin kocadan daha istekli, belki canını sıkan birşeyler vardır oturup konuşmalısınız

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 536 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beyazgul47 (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 677 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,588 göst.

Kategoriler

1,475,064 soru

24,148,833 cevap