0 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Mrba hanimlar tuwalet eqitiminden anlayan warsa eqer yardimci olsun lutfen 22bucuk aylikken basladik eqitime 20 qundur falan uqrasiyoruz hala altina kaciriyor gunde mutlaka bi kerede olsa kaciriyor acaba erken mi qeri beze donmelimiyim yoksa dewammi etmeliyim

2 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Gece yapıyor mu 

Gündüz yaparken gözünün içine baka baka mi yapıyor yoksa köşe bucak ta mi

Kardeş oldu mu veya hamile msn 

Kızıp bağırma durumu var mı 

V.s soruların cevapları önemli
(15 puan) tarafından
Gece bazen yapiyor bazen yapmiyor
Gundz bazen tuwalete qtmek hic istemiyor olduqu halde bazen itiraz etmiyor altina kacirirkende bazen zoruna qdiyor aqliyor bazende hic umrunda deql
Hamile falan deqlm kardes yok ilk cocuk
Ilk zmanlar kakasini bile yaptqnda hic kzmiyordum ama suan artik sabretmiyorm kiziyorm
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim günde 1 defa kaçırıyorsa bırakma derim. 20 gun olmus. Zaten az com yaptığı yapacağı zamanı anlarsın kaçırmasına fırsat vermede götür tuvalete. Söyliyor mu peki çişini 
(15 puan) tarafından
Bazen soyliyor bazen umrunda deql ama ben hep takipteym zaten qozum saatte az bi wakit qectimi hemen kos kos cis yapalm diyorm qoturuyorm yapiyor qdince
(964 puan) tarafından
Ben 24 aydan sonra baslaidm aslinda.kimi çocuklar erkenden alisiyorlarmis.kizma benmki tummuzdan beri geceleri bazen bir bazen 2 kez altını islattigi olur bazen gün içinde de kuzenleriyle oynadiginda tutuyor kendini sonra kaçırıyor bir ikiden bişey olmaz sinirlendirme kendini erkende başlamışsın aslında.vazgecme sabırlı ol anlayış göster.ben hamileyim sinirlilikle ara ara çok kızıyordm ama yaptığım çok yanlış yapmamaya onu çok sevdiğimi olmaması gibi durumları göz önüne getirerek bu durumun önüne geçiyorum.
(15 puan) tarafından
Gercekten cok zor biseyms wakit qecti alsmadi die suan sinirleniyorm ilk baslar hic kizmazdm yapardi altina ama suan artik sabredemiyorm bezede donsem 20 qundur uqrasmam emeqime uzuluyorm napaym blmem sen qeceleri baqliyormusun altini canm
(7,483 puan) tarafından
Arada kızıyoruz istemeden tabi ama sabir lazim. Benim kizim da kac ay oldu sukur çişini söyler kakasini ben yakalarsam yoksa hic söylemez bide ona alışsaydı. 23 aylıkken başlamıştık bizde eğitime 5 ay olacak insaAllah darısı size canim. Ben gece hic bağlamadım canim zaten gece kuru kalktığı icin bezden kesmeye karar vermiştim sukur gece cok rahatz. Cisede  kaldırmıyorum hic. Gece bağlarsan zor olur canim alez tam yatağına rahatca yatsin
(964 puan) tarafından
Ben genelde baglamiyrum bazı geceler ıslatıyor rahatsizda olup uyanmiyor mecbur uyanirsam altını degsiip çise götürüyorm çoğu gece de 3 gibi kendi kalkar tuvalete gitmek ister.ani anini tutmuyor yani gündüzü çok şükür hallettik arada fire versede gece de tam kesilse keşke .
(15 puan) tarafından
Bz erzurumda oturuyorz canm suan hawalar soqudu islattqnda hasta olcak die korkuyorm dun qece mesela komple ustunu deqstm atletni falan
(15 puan) tarafından
Insallah onuda halledersnz canm darisida bize artik biraz daha sabredeyim bakaym

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,689 soru

24,143,272 cevap

334,568 kullanıcı

...