+1 oy
242 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dünden beri öksürük var şuanda 14 aylık ağlama sesi geldi uyuttukdan 5 dknsora gittim öksürüyor idi aldım kuacagima Alir almaz ağız dolusu küstü neden acaba :(((

3 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Balgamlı olabilir öksürügü canim o kusturuyordur gecen benim kizimda oksurcem diye her tarafa kustu 
tarafından
Ah yaa :(
(3,101 puan) tarafından
Balla toz zencefil karistirip verebilirsin canim söker o balgamı falan balgam atamadiklarindan kusuyo yavrucaklar zaten kusmuguna bakinca anlarsin mukuslu gibi olur aynı
-Reklam-
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Normal canım bizim bile çok öksürünce midemiz bulanıyor el kadar bebişler napsın Allah'tan kusmuş balgam çıkarmıştır bence iyi bişey
tarafından
Aaa öyle mi  ah ya kıyamam kim bilir ne acı çekiyor
(4,232 puan) tarafından
Yani kendim için konuşuyorum canım çok afedersin ben öyle hasta olunca normal balgam çıkaramam kusmam gerekir bebişler de tükürmeyi bilmiyor ki onlar da kusarak balgam atabiliyor ancak
tarafından
Peki daha sürer mi bu öksürük kusma durumu
(4,232 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım inşallah bi an önce geçer emziriyor musun
0 oy
(222 puan) tarafından
1-2 diş sarımsağı rendele, içine zentinyağı, varsa biraz da çörek otu yağı koy beklet, sonra da sadece yağını ayaklarının altına sür çorap giydir yatır, çocuklarda öksğrüğe çok iyi geliyor Allahın izniyle, çocuk doktoru tavsiye etmişti bize

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 337 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 289 göst.
0 oy
18 cevap 792 göst.
0 oy
5 cevap 209 göst.
23 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 16hurrem&02 (194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,659 soru

24,061,858 cevap

330,171 kullanıcı

...