0 oy
1,999 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bugün bizim küçük gelin annemi aramış yani  dayımin hanımı allah senin belanı versin demiş sebep ise koltuk takımını değiştirmişler taksitle almışlar kimseye demeden etmeden hepsini geçiyorum annemi aramış demiş taksitle koltuk aldık bize destek çık annemde kızım diye hitap eder normalde görümcesi olur annem bizim gelinin  benim borcum var biliyon ben nerden veriyim demiş sen kızın rahime ye yardım ediyosun sesin çıkmıyo herseyini yapiyosun demiş bize gelince mi yok demiş beddua etmiş anneme annemde o benim evladım tabi edicem sen kimsin demiş kapatmış yüzüne telefonu  şimdi ben buna arayıp da bişeyler dememek için zor tutuyorum kendimi annemde sakin arama dedi zaten bizimde aramız iyi değildi gelinlede yaa sabır diyorum yerimde duramiyorum sinirden böyle nankörlük olurmu yaaww geçen buzdolabı vermişler isteyene ver diye gelininde dolabı bozulduydu ona vercekken biz sıfır istiyoz demiş allah ım sen bilirsin napim sizce kızlar arayıp ortalığın anasını belleyimmi şimdi :angry:

25 Cevaplar

0 oy
(106 puan) tarafından
Öfkeyle kalkan zararla oturur... Efendimiz s. A. V. Asıl pehlivan öfkelendiğinde öfkesini yenendir buyurmuştur.. Bazen susmak yerinde olur... Bence hiiçç muhattap alma
tarafından
Aramadım bugün zaten büyük dayımla konuşdum anlattım oda sen Karışma sakin ol boşver dedi o demiş zaten diyceni diğerine baya bii saydırmış işde bende daha aramadım sildim numaralarını falanda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne biçim bi insan annen niye yardım ediyor pardon dayının karısına tabi sana yardım edecek kızışın ne hakla kadına betua ediyor ay sinir ya neyse canim şimdilik sesiz kal  bakalim tekrarlarsa susma 
tarafından
Dayıma dedim abisine yani ağzına geleni demiş onada sildim numarasini falanda işim olmaz daha edepsizlerle
0 oy
(406 puan) tarafından

Kız ben olsam benim annene biri böyle dicek aramaz kapısına gider agzını kırar haddini bildirir dönerdim o kim köpek ki benm anneme laf yapıcak yani ama mantıklı hareket etmej lazım tabi bi anlık sinirle başka şeylere de olabilir 

tarafından
Evet evet büyük dayimla da konuşdum ben oda ben hallederim dedi ağzına geleni demiş zaten şimdilik susuyorum zaten ama birdahakine böyle olursa çok kötü şeyler olucak
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Terbiyesiz insan
tarafından
Hemde ne terbiyesiz hem annem merdiven silecek ev isine gidecek hemde onların borcunu ödüycek
(1,083 puan) tarafından
Oldu başka?  Dayina ne demezsin insan kardesine orspu dermi ayrıca kimse kimsenin borcunu harcini ödemek zorunda değil. Herkes ayağını yorganina göre uzatsin senin yerinde olsam ederdim suratina
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Bizdede var yavrum ondan bitane dengesiz ağzından çıkanı bilmiyorlar boşver sen biz kendi hallerine bıraktık artık dayim yola getirmiş yanında kimseye bisey diyemiyor o yokken lafı yapıştırıyor o ayrı bende ona yapistiriyorum dayımın yanında da yapıyorum dayımda hiç sesini çıkartmıyor haksız yere kimseye laf edilmez biliyor 
tarafından
Bilmesi gerek aslında defalarca uyardım onu ben zamanında bak dediğin kelimeleri hiç bilmiyosun ağzından çıkanı kulağın işitmiyo biraz saygılı ol yoksa çok sey kaybedersin diye ama görüyorum ki kaale bile almamış laflarımı yabana atmış o beni iyi tanır ne kadar sinirli birisi olduğumu da bilir ancak işlememiş gerizekali kadına bigün gebertecem elimde kalacak al başına belayı o 3 çocuğa dua etsin okopek
(1,219 puan) tarafından
Aman bırak deymez başına bela almaya sen döversin o mal akıllı olur seni şikayet eder al başına bela hemlerinle uğraş ağzıyla hem karakollarda uğraş deymez dengesiz icinxgun gelir annenin eline düşer sende ozaman dersin diyeceğini sonra wc de bile aklına gelir yaptıkları

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,201 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 375 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 70 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 825 göst.