+1 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

İlknurum senin guzel siirine kayitsiz kalamadim bu da benden olsun hadiiiii  bakalimmm djsj :D ☺️❤️

Ben simit almaya gidiyorum ❤️☺️

Acayip simit aserdim :D 

Sizler napiyosunuz ?

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu arada 1 ekimden sonra simide zam geliyo 
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Kalktım ev temizliyorum kaç gündür evde yoktuk evde yokken ev nasıl pisleniyor anlamış değilim kolları sivadik gene sabah sabah havada kötü yapasım yok hiç ama neyse başladım birkere ☺️sanda afiyet olsun bende makinaya ekmek kurdum isim bittinde oda olmuş olur yerim herlde 
tarafından
Kolay gelsin kuzummmm ❤️☺️

Ayy evet yap soylre guzel bi kahvalti ☺️❤️
(4,061 puan) tarafından
İsim bitmek üzere cadim uyucak şimdi Bi kahvaltı yapayım hakettim sanırım artık saol kuzum bu arada ❣️❣️❣️❣️❣️❣️☺️☺️☺️
0 oy
(197 puan) tarafından

Simitler benden olsun kızlar fırından çıkıyo alev gibi müşteriye satıyorum. Özellikle fırını bekleyenlerede sövüyorum :D çünkü barnaklarım yanıyo 

image

tarafından
Ayyyyy citir citirrrrr ❤️☺️❤️☺️ yemeseydim ve bunlari gorseydim cok canim cekerdi ☺️❤️
0 oy
tarafından
2 tane tost yedim tost ekmeğiylen şerifemm bu sabah iştahım açık sanırım bebek baya acikti geceden beri ahshs :D gunaydinn iki gözümün çiçeeeeeeeee
tarafından
Eneee ben de 2 simit gomdum :D benim sincapta acikmis erkenden tekmeledi durdu ❤️☺️ gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn sana daaa gulcanimmmm ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 441 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,308 göst.
0 oy
23 cevap 929 göst.
0 oy
29 cevap 1,474 göst.

Kategoriler

1,474,894 soru