+1 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biberon ve emzik ikinci el olmaz ben buna karşıyım kutlu olur ne ise açmamış olur ne ise yani bişey diyemedim açıkcası anne aldığını iptal et dedim yok bişey olmaz kaynatacam yazmış sinir oldum yani hep böyle bna sormadan alıyor bişey  onların evinde kalacağım birde yani 12 gün nasıl kırmadan söylerim çok deha kadın 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi bildiğini oku
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Yeni olalar bile çok pahalı değil yani niye ikinci el bebekler çok hassas ve şuan virüs vs felan var bağışıklığı güçlü olmalı bebeklerimizin nasıl böyle düşünebiliyor bu kaynanalar yaa
0 oy
(631 puan) tarafından
Satanda da alanda da beyin yok . Kaynananın Gözünün önünde at çöpe  gitsin . Ne pis insanlar var akıl almaz
0 oy
(9,865 puan) tarafından
Bana akraba verdi esım cok titiz bırı hemen atı emzigi herseyı sıfır olcek vala herseyını sıfır alıyom hakli esim mikrop kapar dıye dıyo hem ben zamanında cok ezildim hıc birseyım sıfır dıyıldı dedı ben alcem dedı herseyını ama babamgıl alıyo herseyını sifir ama mutluyuz sagolsun lar alıyorlar 
0 oy
tarafından
Ne kadara almış Allah aşkına
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Kendi ağzına soksun o emziği. 
0 oy
(4,367 puan) tarafından
Satan bi m.al alan ayrı bi m.al tövbe Yarabbi eşine mi dedirttiriyorsun gelince gözünün önünde çöpe mi atıyorsun ne yaparsan yap ama onları kullanma kaynatmakla falan olacak bir şey değil bu

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 322 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,770 göst.
0 oy
5 cevap 576 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 343 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu