0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (2,831 puan) tarafından
Tavsiyeleriniz nelerdir emziği nasıl bıraktırabilirim 

8 Cevaplar

0 oy
(2,981 puan) tarafından
Emziğin ucunu biraz kes ver :-=) 
(2,831 puan) tarafından
Korkuyorum ya hiç durmazsa işe yarar mı acaba :)
-Reklam-
0 oy
(14,200 puan) tarafından

Kaç aylık

.
(2,831 puan) tarafından
16 aylık
(14,200 puan) tarafından
Ay benim oğlumda 17 aylık bende niyetliyim ama memeden keserken emziksiz zor olur diye beklemedeyim önce memeyi kesip sonra emziği keseceğim
(2,831 puan) tarafından
Benimki emmiyor maalesef :( Allah yardımcın olsun canım
(14,200 puan) tarafından
İnşallah seninde canım benim. Ogluma yazın biraktridim aslında ben ama uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kaldık o yüzden tekrar verdim. Benden sana tavsiye emziği ortalıktan kaldır kaybolmuş falan de emin ol kolay oluyor emzik hadi beraber arayalım falan de arayıp bulamayınca umudunu kesiyor ama sende ara yani canla başla :D
(2,831 puan) tarafından
Tamam canım deniycem teşekkür ederim ☺️
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canm sirkeye batrdim bn tiksindi.yika dedi yikiyor gibi yotim yine verdim artik bozlmus annecim dedm.
(2,831 puan) tarafından
İşe yaradı mı canım inşallah bırakır kızım
(3,101 puan) tarafından
Yaradi kuzum.agxina aldi tiksindi.yika dedi yikiyo gbi yaptm yine batrip verdim.almadi.3 4 gn anne memmemi ver dedi.ama kizim bozuldu bak dedim verdim kokladi agzina bile almadi
(2,831 puan) tarafından
Babası sağolsun çok ağladı diye verdi biraz zaman geçsin başla dedi
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Bizkide Aralık'ta 2 bitirecek halen emiyoruz emzik.emen çocuğu çok severim emdim bakalım nereye kadar emerse 
(2,831 puan) tarafından
2 aylığı mi yoksa 2 yaşını mı bitirecek
(1,521 puan) tarafından
2 yaşını bitirecek kız
(2,831 puan) tarafından
Hmm anladım canım benimki henüz anlamıyor kedi köpek böcekten belki de o yüzden bırakmak istemiyor biraz daha bekliyim o zaman anladığı zaman bıraktıraym
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Yaklaşık bir aydır bıraktık emzikte böcek var dedim istemedi böcekten korktuğu ve tiksindigi için. iki üç gündür arada yine soruyo böcek vardı çöpe attım diyorum susuyo. 25.5 aylik
(2,831 puan) tarafından
Benim kızım anlamıyor işte böcekten falan biraz daha mı bekleyeyim anlayıp bırakması için
(1,795 puan) tarafından
Aslında ne kadar erken bıraksan o kadar iyi. Zaman geçtikçe daha da zor oluyor. Ben önce gündüzü buraktirdim. Yaz başından beri yani Mayıs Haziran gibi gündüz hiç vermedim her istediğinde oyaladim. Sadece uyurken verdim diş gelişimi için zararlı canim
(2,831 puan) tarafından
Biliyorum canım ama ne yaptıysam bırakmıyor gözleri şişti ağlamaktan :( doğduğu ilk günden beri aşırı emme refleksi var
(1,795 puan) tarafından
İşin zor canım ya
(2,831 puan) tarafından
Aynen valla öyle görünüyor :( eşim de kızdı bana aldı emziği verdi dayanamadı kızına :)
0 oy
(2,241 puan) tarafından
haydi insallah canim :) ben sirkeye batirdim yika dedi yikadim yibe batirdim tiksindi birakti . asiri duskundu gece gunduz emerdi ona ragmen birakti sukur 
(2,831 puan) tarafından
Denedim canım ama yinede istedi :(
(2,241 puan) tarafından
ilk batirinca tiksindiyse yikayip vermeyecen canim bir daha batircan gormeden .her istediginde boyle yap bozulmus bu de insallah ise yarar
(2,831 puan) tarafından
Yıkamadan verdim canım yinede istedi valla babası verdi aslında çok ağladı gözleri şişti ağlamaktan
(2,241 puan) tarafından
kiyamam kuzuya ❤️ o zaman daha zamani degil canim biraz daha buyusun insallah birakir
(2,831 puan) tarafından
İnşallah canım ☺️❤️
0 oy
tarafından
2 yaşına girmemisti oğlum isirnaktan koparmışti emzigini almak istemedi bende fırsat bu fırsat vermedim tabi gece özellikle ağladı çok uykuda bir değil iki değil 3 gün emzik vermedim ne gündüz ne gece disarda rahat mı vermedi kriz mi geçirmedi ama pes etmedim herkez ağlatma ver dedikçe hayır deidm sonuç 2 ay oldu ve emziği tamamen unuttu canim 
(2,831 puan) tarafından
Ay ne güzel canım kızım 16 aylık ağlamaktan gözleri şişti babası kızdı bana aldı emziği verdi dedi biraz daha anlasın herşeyi o zaman biraktir :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 99 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
0 oy
8 cevap 353 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde siddet-magduru3 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 949 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu