0 oy
276 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Akşam yemeğini güzel yedim ama bu saatlerde bir midem kaziniyor. Sabah ve öğle yemeği pek doyasıya yemem oda yalniz olduğumsdan sanırım aksam eşim olunca yerim baya bu saatlerde de midem kaziniyor kilo aldı başını gidiyor ama midemden aciiiiiimmmmmm sesleri yükseliyor. Var mı çözüm önerisi 

6 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ne yersen o olursun :))
(7,118 puan) tarafından
Sen aciktigin için değil, canın istediği icin yemek istiyorsun. Çatalın ucu ile azicik al ye bari :)
tarafından
Bisi olmaz dimi bir kerecikten :)
(7,118 puan) tarafından
Aslında insanin basini yakan o bir kerecikler:)
tarafından
Öyle haklısın ilerisi gelir muhakkak ama bu duruma daha objektif çözüm bulmam lazım. Sürekli bu duyguyla yaşamakta zor bi sekilde yeme bozuklugumu düzeltmem lazım.
(7,118 puan) tarafından
Aynen öyle canım.
-Reklam-
0 oy
(8,324 puan) tarafından
Kahve iç iyi geliyor sade Türk kahvesi
tarafından
Uyku uyuyamam şimdi içersem bende bazı yiyecekler tam etki yapıyor. Mesela akşam 5 ten sonra kahve içince asla uyuyamıyorum mesela misafirliğe gidince de yoğurtlu inş bisi olmaz diye içimden geçiriyorum yoğurtlu bisi olunca da uyku bastırıyor
(8,324 puan) tarafından
Kendini öyle kodlama valla bende ne öyle düşünsem uykum gelmez ama daha demin içtim gözümden uyku akıyor uyuycagm birazdan :) . Yeme bacı yeme . Valla bir anlık mutlu oluyorsun gerisi hep hüsran ben diyetteyim diye içiyorum kahveyi
0 oy
tarafından

Şu işe yaradı ama aklım hala sarelle de 

image

0 oy
tarafından
Ben yiyorum kalk sende ye kaç kilosun :)
tarafından
Ne sen sor ne ben soliyim coook kiloluyum. Hemen yoldan çıkmaya hazırım sende anında yoldan çıkaracaksın bacım bu kiloyla başım dertte
tarafından
Kız nolcak verirsin takma kafana bu kadar hafif bişey ye sende yoğur mesala, cidden kaç kilosun ?
tarafından
80 kiloyum :((
tarafından
Boyun kaç kuzum ?
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız :D yedikçe yiyesim geliyor 
tarafından
Ya bide eşim abur cubur manyağı mutlaka ıvır zıvır alır gelir tamam ben efendi gibi çorba mi sebzemi yiyim desem de onu yerken görünce dayanamiyorum akşam doyasıya yiyorum herseyi okey de bu saatte daha ne istiyor bu mide uyku moduna geç niye canım hala bisi istiyo of ya
tarafından
Alışmış çünkü habire yemeye
tarafından
Bide ben unv yıllarımda vize final haftamda annem bir poşet sevdiğim çikolata atistirmaliklari koyardım ders çalışma masama şimdi tekrar geceleri ders çalışmaya başladım o günlerden gelen bir çağrışım mi acıkmam
0 oy
(6 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var ya gece 11 de yedim birşeyler şimdide usenmesem Makarna yaptım onu yiom hey Allahım oglusuma bak hele :D
tarafından
Hamilesin sanırım canim afiyet olsun bebise de saglik şifa olsun. Hamilelikte normal canım benimki anormal
(6 puan) tarafından
Ayn cano  valla ye ye doymuom olsun oglusuma şifa olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 437 göst.
0 oy
9 cevap 220 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
1 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy