0 oy
657 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Önceden görüştüğümüz arkadaşlarımız aradı 3 gün önce gelelim dediklerinde eşim yoktu bu akşam yine aradılar gelin tabi dedim neyse hemen bi hazırlık mantı kuru pasta çay yaptım geldiler sonra eşimle eşi bir yere gitti ama arkadaşım elinden telefonu bırakıp da sohbet etmedi. Neymiş arkadaşına abajur bakıyormuş sinir oldum bir şey de diyemedim öyle bakındım

8 Cevaplar

+1 oy
(54,215 puan) tarafından
en sinir oldugum sey bide ben seni dinliyorum anlat.diyo bazilari ee bana bakmiyosun he he diyosun ne anlatayim☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende gidip temizlik yapaydın biraz stres atardın:-D
tarafından
İnanir misin bulaşıkları topladim :D
tarafından
Oh iyi yapmışsın hatta ben olsam başka işim varsa onu da yapardım
tarafından
Yok yapmadım oyuncak topladim falan :D ama çok sinir oldum
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Ay ona bende çok çok sinir olurum ya gelmişsin oturmaya evime elinde telefon eşimin iş arkadaşının eşi de gelmisti Bi dünya şey hazırlamışım kadının elinde telefon işten yazıyorlar canım ya deyip durdu ee bi zahmet bırak da iki laf et evinde konus değil mi ama hic hoş değil bence 
tarafından
Cidden sinir oldum ne desem bilemedim
(4,434 puan) tarafından
Aynı şey arkadaşlarla dışarı çıkınca da geçerli misal ben sosyal medya kullanmıyorum o yüzden o an ilgimi arkadaşlarıma sohbete muhabbete verebiliyorum ama onlar Bi resim çekelim o olmadı bunu çekelim şunu mu atalım bunu mu beni etiket yap bilmem ne diye Bi başlıyorlar çıktığıma pişman oluyorum ben sohbet muhabbet etmeye kafa dağıtmaya gelmisim yani herkesin elinde telefon sinir oluyorum
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Terbiyesiz kalitesini belli etmiş işte
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Beleş yeme içmeye gelmiş sanırım :D
0 oy
tarafından
Valla çok büyük terbiyesizlik bende sinir oluyorum arkadaşlarimla buluşunca mesajlaşma konuşma olaylarına olum kalım mevzu olmadıktan sonra bir yere gittiğinizde ya o kişiyle zaman geçirin ayıp ya çok büyük saygısızlık git evinde bak kaçmıyor ya abajur kafalı

Sinir olurum öyle tiplere ya ben mesela tel gelse hemen çok kisa tutarım

Ayıp etmiş tavır yapın 
0 oy
tarafından

Bağımlılar bu telefona bağımlı 

Abajura bakacak zamn mı 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Terbiyesiz başka bir şey değil 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 349 göst.