0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (347 puan) tarafından
12 aylık bebeğim var dün bı dışarı çıktın kapının önüne 1 saat fln durduk eve geldik akşam ateşlendi sabah hastaneye gittim boğazında kulağında hiç bişey yok ateşi 37.6 diydi ilacı icirdim ama ateşi bı düşüyor bı çıkıyor az önce ılık suyla duş aldırdım birde sağ yanağı çok kızarıyor tek sağ yanağı elma gibi kızarıyor buney anlamadım gitti nazar olabilir mi acaba

2 Cevaplar

0 oy
(1,145 puan) tarafından
Dişde olabilir canım ateş dışına vurmuş olabilir
(347 puan) tarafından
Olabilir mi ki acaba bı yanağı çok kızarıyor calpol verdim de şimdilik geçti birazdan bida olur aynısı napsamki
(1,145 puan) tarafından
38 olmadan verme canım calpolü ve 4 saat geçmeli tekrar vermek için üstünü incelt enfeksiyon olabilir mi
(347 puan) tarafından
Sanmıyorum doktor kulağına boğazına baktı bişey yok dişten olabilir dedi üstü ince zaten gövdesinde ateş yokki bı yüzü işte yanağınin biri kıpkırmızı oldu
(1,145 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu canım o da ateş yapıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
38 olursa bi daha gotur canim hemen aksamina hasta olacagini zannetmiyorum . Diş olabilir ..gecmis olsun 
(347 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittim sabah aumentin verdi bilmiyorum ki mahalle de sevende çok oldu ne güzel çocuk fln diye diye nazar olabilir mi ki  ateş ölçerim yok eşim gelsin Alcam
tarafından
Ates ölcer mutlaka alin cok önemli   insallah bisey yoktur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 136 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Hazall (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bsrakran (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 91 göst.
23 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sinemsi48 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,333 soru

24,181,897 cevap

336,362 kullanıcı

...