0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Bundan bir hafta önce dedim halıları yıkamaya verelim soğuk olur sonra bebeklerimiz var dedim bana daha zamanı var dedi bugün oldu görümcem aradı halicinin numarasını verde halıları yikatacam dedi verdim eşimde yanımdaydı bana diyo bizde verelim yani benim dediğim zaman zamanı deil diyen insan ablası veriyor zamanı diye veriyor kndi evimde sözüm geçmiyor sırf verdi diye zamanı diyor aradan 1 hafta geçti ya

2 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bana göre de gıcık işler bunlar... Benimde sinirim bozulur ama benim evimde benim sözüm geçer. 
(131 puan) tarafından
Ya sinir oldum bir hafta önce demesem tamam diycem ama dedim zamanı deil dedi kızdı bide acelecisin diye
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Veriyorken hazır verilsin hepsi birden diye demistir sende demişsin ya önce takılma o kadar bazen benim eşimde yapiyo öyle hani veririz bı ara diyo sonra annem vercek ya da yengem vercek napalim diyom ver sende diyo ya da bazen annem soruyo halıları vercem nverecek misiniz sizde diye tamam diyor hani her konuda aynı davranmiyirsa ona takilma

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 4,439 göst.
0 oy
26 cevap 1,739 göst.
0 oy
30 cevap 827 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Coktafifi (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 733 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,848 soru

24,392,337 cevap

349,397 kullanıcı

...