0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Komutlarima uyuyor kumandayı vs getiriyor tvyi açmam değiştirmem için ama konuşmuyor baba dede ve gel gel diyor tek 

12 Cevaplar

0 oy
(552 puan) tarafından
Benimki de konusmuyor 17 aylik
tarafından
Normal yani bende takıntı ediyodum
(552 puan) tarafından
Yani cnm ben takmiyorum konusur elbet acelemiz yok:)
-Reklam-
0 oy
(48 puan) tarafından
Benimki 19 aylık konuşmuyor aç diyor suya hu diyor baba diyor o kadar 
tarafından
Ben takıntı ediyodum herhalde teşekkür ederim
(48 puan) tarafından
Her çocuk başkadır canım inşallah yakında konusurlar
0 oy
tarafından
19 aylıkken birden başladı şu an 21 aylık belki 60 kelimesi vardır. Bu birden açılma durumu her bebekte farklı ayda olabilir. Demek istediğim şey moralini bozma geç diye düşünme.
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Çok doğal canım bismillah şakır şakır konuşmasını bekleme benimki de öyle 16 aylık daha kısa kısa kelimeler söylüyor 
0 oy
(3,301 puan) tarafından
Benimki de 16 aylik olmak üzere baba anne mama nene diyor başka birşey de demiyor. Acele etme bence
0 oy
tarafından
Eee daha ne desin canım çocuk yanii buda :)) 15 aylık kızım dede baba diyo bide gaga demeye başladı o ne demekse artık bu kadar :))
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Daha çok küçük oğlum iki yaşından sonra başladı konuşmaya şimdi susmuyor 
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Tamam daha neoldun bekle cocuk konuşur inşaAllah:)❤
0 oy
tarafından
Bir anda açılıyor derlerdide inanmıyordum 17 aylık olduk maşallah baya konuşmaya başladı daha zamanı vardır canım merak etme bizde bir ara hep anne baba bu (su demek) dedik hep 
0 oy
(11,622 puan) tarafından
En büyük olan ve konuşmayan benimki 23 aylık :(
0 oy
(68 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle dede ,baba ,anne ,gel ,abla (aba)yani  meme,nene yok ama diyor birkez  babaanne dedi birşeyler demeye çalışıyor ama anlaşılmıyor hayvan sesleri çıkarmaya çalışıyor cümle kuramıyor normal daha küçükler çabası var ama 18 aylık olucak birkaç güne.
0 oy
tarafından
21 aylık oldu anne bile demiyor. Ablamın oğlu da öyleydi 4 yaşında konuştu şimdi susturamıyoruz elimden geleni yapıyorum ama konusmuyor en az 3 yaşına gelsin diye bekliyorum yine konuşmaz ise konuşma terapistine götürecegim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu